Antena Căutare

ATENTIONARE METEO de ploi torentiale si grindina: Vezi zonele afectate!

Meteorologii au avertizat ca de marti dimineata pana miercuri seara, in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, precum si in zona montana vor fi ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si, posibil, grindina.

Potrivit informarii transmise, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), de marti, ora 10.00, pana miercuri, ora 21.00, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, precum si in zona montana. "In aceste regiuni se vor semnala intensificari ale vantului, care trecator vor lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice si, posibil, grindina. Vor fi si averse, izolat torentiale, iar cantitatile de apa vor depasi local 20...30 l/mp", se arata in informarea ANM.

Pe arii restranse in sudul tarii, marti dupa-amiaza se vor mai inregistra temperaturi de 35 de grade, iar indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80.

Tragedie: Un copil de 13 ani s-a inecat in centrul Timisoarei... Taxa de pod de la Fetesti va fi suspendata in weekend-uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x