Antena Căutare

Au inceput anchetele la spitalul in care copii sunt legati de paturi

Se fac anchete peste anchete in Spitalul Judetean din Buzau. Conducerea institutiei, Ministerul Sanatatii, Protectia copilului si chiar Politia, cu totii vor acum sa afle vinovatii in cazul copiilor legati de patuturi cu fasii de tifon. Unii dau vina pe sistem, altii pe lipsurile din spital, iar altii chiar pe copii.

UPDATE 15:31 Reprezentantii Colegiului Medicilor din Buzau au declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca micutii legati de paturi aveau probleme psihice grave, iar daca nu erau legati isi puteau smulge perfuziile. De asemenea, un medic a declarat ca cei mici erau legati de pat legal, "in avantajul lor".

Copiii raman internati in continuare, dar sunt tratati in continuare de persoanele care i-au legat de paturi. Ministerul Sanatatii a trimis o comisie la spitalul buzoian pentru a vedea cum s-a ajuns in aceasta situatie.

Politia a efectuat si ea un control, iar rezultatul anchetei va fi anuntat in cursul acestei zile.

Directorul spitalului urmeaza sa comunice masurile luate impotriva personalului care i-a legat pe copii de paturi.

Un baietel de trei ani, primul roman tratat cu propriile celule stem... Asistenta injunghiata de un pacient cu probleme psihice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x