Antena Căutare

Avea numai 28 de ani! A lăsat în urmă o fetiță de 5 ani. A sfârșit în brațele iubitului ei: „Am sărutat-o pentru ultima oară, sper că a simţit”

Un alt accident cumplit s-a petrecut săptămâna aceasta în Italia în care și-a găsit sfârșitul o româncă de numai 28 de ani.

Un alt accident cumplit s-a petrecut săptămâna aceasta în Italia în care și-a găsit sfârșitul o româncă de numai 28 de ani.

Femeia avea împreună cu Fausto Berdini o fetiță de 5 ani. Acum, a lăsat două suflete care o așteaptă acasă. Apropiații sunt în stare de șoc.

Cristina se afla la volanului unui Renault Clio albastru, când a pierdut controlul volanului și a intrat într-un camion. Impactul a fost atât de violent, încât tânăra a murit pe loc.

În spatele ei se afla, într-un alt autoturism, iubitul și tatăl fetiței care a văzut întreaga scenă teribilă. Fausto a simțit că nu mai poate face nimic și împietrit de durere a spus: „Am încercat să o readuc la viaţă, dar nu mai respira. Impactul a fost mult prea violent. În ultimele clipe, am fost lângă. Am sărutat-o pentru ultima oară, sper că a simţit”.

Presa italiană a relatat despre acest caz și a oferit imagini de la locul accidentului.

Doi ani de la COLECTIV. Tu ai ascultat melodia lansată în memoria victimelor din „Colectiv”? Stai să vezi videoclipul și... Cum arată fetița care mănâncă încontinuu. Suferă de o boală rară! Se plânge mereu că îi este foame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x