Antena Căutare

Avem prima izoletă "made in România". Primele spitale care vor beneficia de noua izoletă sunt cele militare

Avem prima izoletă "made in România". Ministerul Apărării Naţionale a terminat prototipul în timp record, iar de săptămâna viitoare va intra în producţia de masă. Primele spitale care vor beneficia de noua izoletă sunt cele militare. Este obligatoriu ca fiecare pacient suspect sau diagnosticat cu noul coronavirus să fie transportat la spital cu izoleta pentru a se preveni contaminarea altor persoane.

Avem prima izoletă "made in România". Primele spitale care vor beneficia de noua izoletă sunt cele militare
Avem prima izoletă "made in România". Primele spitale care vor beneficia de noua izoletă sunt cele militare

Cercetătorii militari români au făcut o izoletă sută la sută românească. Realizată în trei săptămâni, de Armată, izoleta a trecut toate testele, este omologată şi de săptămâna viitoare va intra în producţia de masă.

Izoleta românească e gândită în aşa fel încât să fie ridicată şi de două persoane. Filtrul antiaerosoli curăţă aerul ca viruşii să nu iasă în exterior.

Ordonanța militară. Românii nu mai au voie să iasă din case pe timpul nopții, decât în anumite condiții

Inginerii care au conceput izoleta au experienţă în dezvoltarea sistemelor de izolare pentru pacienţii contaminaţi cu agenţi chimici.

China, la nivel superior! Au montat tuneluri de dezinfectare împotriva COVID-19 pe străzi

Iar cum numărul paturilor din spitale în care pot fi trataţi pacienţii diagnosticaţi cu coronavirus este limitat, cercetătorii încearcă acum să creeze spaţii alternative de tratament.

Săptămâna viitoare, militarii vor termina şi spitalul mobil din apropierea Capitalei. Acolo vor fi trataţi pacienţi cu forme uşoare sau medii de COVID-19.Fiecare persoană suspectă sau diagnosticată cu noul coronavirus este obligatoriu să fie transportată cu izoleta la spital. După fiecare pacient, izoleta este dezinfectată.

Noile restricții. Bisericile se închid oficial! Cum vor putea fi împărtășiți bolnavii sau bătrânii și cum se vor oficia slujbele

Noile restricții. Nu ai voie să circuli în grupuri mai mari de trei persoane. Ce înseamnă acest lucru

Inconștiență absolută! O familie de români a mințit poliția că nu vine din Italia, doar ca să intre în România. În mașin... Un bolnav de coronavirus primește hrană de 16 lei/zi. 10 de la Guvern, 6 de la Consiliul Local. Un deținut, 33,1 lei/zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x