Antena Căutare

Avertizare de fenomene meteo periculoase: Lapovita, ninsori si vant puternic

Meteorologii au emis o informare de lapovita, ninsoare si vant puternic. Avertizarea este valabila de sambata, de la ora 8.00, pana duminica la 8.00.



Intensificari ale vantului vor fi si in Campia de Vest, Moldova si Dobrogea.

PRGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

IN TARA:

SAMBATA (17 decembrie)

In regiunile intracarpatice vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, care treptat se vor transforma in lapovita si ninsoare. La munte vor predomina ninsorile. Local cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In sudul si estul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar dupa-amiaza si noaptea pe arii relativ extinse va ploua. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, iar la munte va fi tare, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada in prima parte a zilei, apoi va creste usor.

DUMINICA (18 decembrie)

Vremea se va raci in toate regiunile. Cerul va fi temporar noros, insa doar pe arii restranse se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare in nord-vestul, centrul tarii si la munte si predominant ploi, in sudul si sud-estul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 0 grade.

Vezi prognoza meteo pe regiuni!

LUNI (19 decembrie)

Vremea va fi in general inchisa. Pe arii extinse vor cadea precipitatii, predominant ploi in sud-estul tarii si mai ales ninsori in rest. Exceptie va face vestul teritoriului, unde innorarile vor fi temporare, iar precipitatiile izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime se vor situa intre -7 si 3 grade, mai ridicate pe litoral. Meteorologii au emis o informare de lapovita, ninsoare si vant puternic. Avertizarea este valabila de sambata, de la ora 8.00, pana duminica la 8.00.

In regiunile intracapatice, se vor semnala precipitatii mixte, iar la munte va ninge. La munte va fi viscol si vantul va sufla cu pana la 90 de km/h.

Intensificari ale vantului vor fi si in Campia de Vest, Moldova si Dobrogea.

Foto: Intact Images


VIDEO! Pe ce se mai bat romanii: Cozonac si ulei de sarbatori... VIDEO! Rromii s-au intors sa-si faca sarbatorile acasa pe banii francezilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x