Antena Căutare

AVERTIZARE! Ploi torentiale si vant de duminica dupa-amiaza pana luni seara

Meteorologii au avertizat ca de duminica dupa-amiaza si pana luni seara, in vest, nord si centru vor fi ploi torentiale, vant si descarcari electrice, iar in dupa-amiaza zilelor de sambata si duminica indicele de confort termic va depasi pragul critic de 80 in Banat, Crisana si Oltenia, informeaza Mediafax.

Incepand de duminica, ora 15:00 si pana luni, la ora 18:00, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in regiunile vestice, nordice si centrale si se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si averse ce vor avea si caracter torential.

Cantitatile de apa vor depasi local 20 de litri pe metru patrat si izolat 40 - 50 de litri pe metru patrat, iar pe arii restranse vor fi vijelii si va cadea grindina. "Astfel de fenomene se vor semnala si in noaptea de sambata spre duminica in vest, nord-vest si la munte, dar pe spatii mai restranse", arata Administratia Nationala de Meteorologie.

Totodata, meteorologii au atentionat ca in dupa-amiaza zilelor de sambata si duminica, indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va depasi usor pragul critic de 80 in Banat, local in Crisana si Oltenia si pe arii restranse in rest.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Victor Ponta: "Salariile bugetarilor vor fi reintregite cu certitudine"... VIDEO! Au intrat cu masina sub TIR! Doua vieti, spulberate intr-o clipa in Buzau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x