Aviz amatorilor! Dacă obişnuiţi să ascultaţi muzică tare, riscaţi dosar penal

 

Dacă obişnuiţi să deranjaţi vecinii cu muzică la ore târzii, autorităţile vă dau o veste rea! Dacă poliţia v-a amendat deja şi vă sună din nou la uşă, câteva ore mai târziu, pentru că tot nu aţi dat muzica mai încet, riscaţi să vă alegeţi cu un dosar penal. 

Poliţiştii vor să modifice legea pentru că a devenit clar pentru toată lumea că o simplă amendă nu rezolvă, întotdeauna, problemele.

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, conform Dig24.ro: „Sunt situații de genul acesta când de cele mai multe ori un bloc întreg sună la 112. După ce pleacă polițistul petrecerea se reia, mai departe nu prea mai este nimic de făcut. Cred că ar putea să existe discuția în care ducem acest abuz în planul penal”.

Cu alte cuvinte, cei care nu se opresc din chefuit nici după ce sunt amendaţi riscă dosar penal. La MAI au ajuns în ultima lună peste 200 de mesaje de la poliţiştii din ţară, care cer modificarea legii astfel încât să le fie mai uşor să gestioneze problemele din teren.

Unele dintre schimbările cerute de poliţişti s-au inspirat din recentele scandaluri în care au fost implicaţi oameni cunoscuţi în România, care i-au ultragiat pe poliţişti.
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE