Antena Căutare

„Balena Albastră” lovește din nou în România! Copilul n-a mai venit la școală, iar poliția a descoperit ceva MACABRU!

Un elev şi-a tăiat hainele şi şi-ar fi desenat pe mână semnul specific jocului, ca să împlinească poruncile. Speriaţi, profesorii au anunţat poliţia.

De două săptămâni, elevul de clasa a 7-a nu a mai trecut pe la şcoală. Mai mult, s-ar fi lăudat colegilor că a intrat în jocul sinucigaş. Şi-ar fi tãiat toate hainele şi şi-ar fi desenat pe mână semnul specific jocului. Nimeni nu ştie dacă este adevărat sau a spus asta doar ca să pară interesant. Directorul şcolii a stat de vorbă cu mama băiatului şi a anunţat poliţistul de proximitate, iar elevul s-a întors la şcoală, unde va fi atent urmărit.

Băiatul este liniştit şi nu a mai făcut probleme până acum. Jocul în care ar fi intrat a apărut în Rusia şi a atras mulţi adepţi şi printre copiii români. O elevă de 15 ani din Sibiu a murit după ce a căzut de pe acoperişul unui bloc cu 9 etaje. Iniţial, prietenii care veniseră cu ea să admire peisajul, au crezut că s-a dezechilibrat în timp ce încerca să-şi facă un selfie. Potrivit procurorilor însă, fata descărcase jocul în telefonul mobil. În cadrul jocului, fata avea un ghid, un mentor, să-l numim, care îi spunea ce să facă la fiecare pas. Ce e foarte interesant, e faptul că discuţia dintre ea şi acest mentor se purta în limba română. Anchetatorii au descoperit că victima postase pe mai mult reţele fotografii prin care arăta că a parcurs toate etapele.

Primăvara e departe! Ploi, vânt și ninsori în România de joi până sâmbătă dimineaţă... Sute de mii de șoferi din România sunt în pericol de a-și pierde PERMISELE! Legea a fost dată în urmă cu puțin timp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x