Antena Căutare

Caz tulburător! Bărbat bătut de fratele mai mic, în comă, la spital! Medicii sunt sceptici în privința șanselor de supraviețuire

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost găsit inconștient de tatăl său. Acesta se află acum în comă, după ce a fost bătut de fratele mai mic. 

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost găsit inconștient de tatăl său. Acesta se află acum în comă, după ce a fost bătut de fratele mai mic.

Nelu Dădacea, în vârstă de 44 de ani, a fost bătut crunt de fratele său mai mic și a ajuns de urgență la Spitalul Județean Vaslui. Ulterior, însă, a fost transferat la Iași, însă starea lui de sănătate e critică și medicii sunt sceptici în privința șanselor de supraviețuire.

Pe 30 ianuarie, Nelu se afla în casa părintească, alături de tatăl și fratele său, Alin. Au consumat o cantitate de alcool însemnată, iar mai apoi cei doi frați s-au certat.

De la ceartă la bătaie n-a fost decât un pas. Nelu a fost bătut crunt de Alin, care, mai tânăr fiind, a reușit să-l lovească cu un corp contodent, în cap, pe fratele mai mare. Bărbatul s-a simțit rău după ce s-au bătut și a rămas în casa părintească. Dimineața, tatăl de 68 de ani, a mers să-l trezească, dar acesta era inconștient, fiind practic în comă, în urmă lovitorilor în cap primite de la fratele său.

“Ambulanța din Bârlad a fost solicitată să intervină în localitatea Alexandru Vlahută pentru un bărbat în vârstă de 44 de ani care a fost victima unei agresiuni. Echipajul care a ajuns la fața locului a găsit pacientul inconștient, cu un traumatism cranio-cerebral sever, în comă profundă. Din declarațiile familiei reiese că agresiunea s-a petrecut în cursul serii trecute. Pacientul a fost intubat și ventilat mecanic, i s-au acordat celălalte îngrijiri medicale corespunzătoare și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgentă Vaslui” a precizat dr. Dan Ungureanu, conform Vremea Nouă.

Nelu Dădacea a fost imediat investigat la Computerul Tomograf, dar ce s-a descoperit i-a făcut pe medici să-l trimită imediat la Clinica de Neurochirurgie Iași. ”Pacientul a fost adus de Ambulanță inconștient, în comă de gradul IV. Investigațiile la CT au scos în evidentă un hematom masiv, starea pacientului fiind foarte gravă. A fost transferat la Clinică de Neurochirurgie Iași”, a precizat Ana Rinder, managerul Spitalului Județean de Urgentă Vaslui. Medici ieșeni sunt sceptici privind șansele de supraviețuire ale bărbatului.

IPJ Vaslui a deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri și alte violente. ”Am fost sesizați de către un bărbat din Alexandru Vlahut. S-a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violente, dar în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei, se vor dispune măsurile legale în consecintă”, a precizat Bogdan Gheorghită, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bilanț nou de decese din cauza gripei! S-a ajuns la 63 de oameni morți! În ce orașe s-au înregistrat ultimele decese... Medic din Teleorman, bătut de rudele unei fetițe, care a murit în drum spre spital! Doctorul a fost amendat pentru că a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x