Antena Căutare

Bărbat condamnat pentru înşelăciune încă din 2016, prins de poliţiştii din Bucureşti

Un bărbat care a fost condamnat încă din 2016 pentru înşelăciune şi care se sustrăgea executării pedepsei a fost prins, joi, în Bucureşti. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

”În cursul zilei de astăzi, 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 48 de ani, prin care a fost condamnat la 6 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Bărbatul, dat în urmărire din data de 21 octombrie 2016, se sustrăgea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii şi frecventa o zonă din sectorul 1 al Capitalei.

Poliţiştii au supravegheat zonei, bărbatul fiind prins în jurul orei 9.00.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Sursa : news.ro

Administratorul judiciar al ELCEN acuză RADET de ”artificii contabile şi de raportare”, menite să destabilizeze societat... Val de cutremure în România! Patru seisme s-au produs într-un interval de câteva ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x