Antena Căutare

Bărbat de 44 de ani, mort în brațele soției, după ce medicii de la Urgențe l-au trimis acasă: ”Ce, te-ai învăţat să vii aici în fiecare zi?”

Cristi Irimia, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Agapia, județul Neamț, s-a stins din viață la doar câteva ore după ce s-a întors acasă de la spital. 

Cristi Irimia, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Agapia, județul Neamț, s-a stins din viață la doar câteva ore după ce s-a întors acasă de la spital.

Bărbatul, care lucra la Taxe și Impozite, în cadrul Primăriei Agapia, s-a simțit rău în noaptea de 27 februarie.

S-a confruntat cu dureri tot mai puternice în piept, așa că bărbatul a mers la Urgențe, la Spitalul Târgu-Neamț.

I s-a făcut o perfuzie, un control EKG, i s-a stabilizat tensiunea, i-a fost dat un tratament şi a fost trimis acasă. Despre această primă intervenție familia spune că a fost făcută cu profesionalism. Ulterior, însă, la doar o zi distanță, bărbatul s-a simțit din nou rău, însă a rămas acasă. Vineri dimineață, când durerile s-au intensificat, bărbatul a mers la spital.

Din păcate, însă, nimeni nu l-a mai consultat, potrivit declarațiilor făcute de familie, care acuză că medicii puteau să-i salveze viața, dar au ales să-l ignore.

"Când a ajuns acolo, înăuntru i s-a spus că 'ce, te-ai învăţat să vii aici în fiecare zi, de ce nu te-ai dus la medicul de familie, o să-ţi treacă în 4-5 zile', iar el i-a spus 'doamnă, când să vin, când mor?!'", a declarat Ovidiu Olteanu, colegul de serviciu al lui Cristi, potrivit Banatul Azi.

Trei ore mai târziu, însă, bărbatul a murit în brațele soției. În ciuda faptului că un echipaj medical a ajuns la locuința bărbatului și l-a resuscitat 50 de minute, eforturile lor au fost în zadar.

În urma acestui scandal, conducerea Spitalului din Târgu Neamț a demarat o anchetă internă.

Salariu mediu brut 2019. Cât se majorează de la 15 martie și ce trebuie să știi... I-a dus pe un câmp și a plecat! Mama din Botoșani care și-a lăsat copiii să moară de foame și frig: "La orfelinat c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x