Antena Căutare

Tragedie într-un tren care mergea spre Pitești. A fost găsit fără suflare în unul dintre vagoane

Un bărbat care circula cu trenul spre Pitești a fost găsit mort într-un vagon. Poliţiştii fac cercetări cu privire la circumstanţele în care s-a produs decesul.

Un bărbat care circula cu trenul spre Pitești a fost găsit mort într-un vagon. Un călător care a dorit să intre în vorbă cu el a făcut descoperirea macabră. A realizat că omul nu mai are semne vitale și a sunat imediat la 112. O ambulanță a ajuns la prima stație unde mecanicul de locomotivă a putut opri. Din păcate, medicii au constatat decesul.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la circumstanţele în care s-a produs moartea. Până în acest moment, a fost identificat ca fiind din comuna Răteşti, județul Argeș. Bărbatul avea 70 de ani și cel mai probabil a murit din cauza unor afecţiuni medicale, scrie presa locală.

La faţa locului a intervenit un echipaj de prim-ajutor care a efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat.

Ministerul Educației a făcut anunțul! Când încep reînscrierile și înscrierile la grădiniță... Accident în Constanța, între patru mașini! Șase persoane au fost rănite - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x