Antena Căutare

După ce și-a abandonat tatăl într-un azil de bătrâni, fiul de cinci ani l-a întrebat: "Ai notat adresa unde l-ai dus pe tataie?" Continuarea te va lăsa fără cuvinte...

Bărbatul și-a dus tatăl la azilul de bătrâni. Întors acasă, fiul său de doar 5 ani i-a pus o întrebare care l-a lăsat fără cuvinte:

Un bărbat de aproape 40 de ani a hotărât să-și ducă tatăl la un azil de bătrâni deoarece avea prea multe griji pe cap, iar bătrânul devenea din ce în ce mai cicălitor! Întors acasă, fiul de cinci ani al bărbatului i-a pus o întrebare care l-a făcut să-și regândească viața!

A fi părinte este, probabil, unul dintre cele mai dificile lucruri atunci când te gândești că de tine depinde o altă viață, o altă persoană! Timpul se așterne peste fiecare din noi, iar trecerea anilor nu iartă pe nimeni! Părinții devin bătrâni, copiii devin adulți, și rolurile se inversează!

Într-o bună zi, vine rândul copiilor să aibă grijă de cei care i-au crescut și le-au dat viață! Acela este momentul în care copiii ajung să le demonstreze părinților respectul și dragostea pe care le-o poartă!

În cazul de față, bătrânețea tatălui a devenit o povară pentru fiul său, motiv pentru care a decis că a-l duce la azil este cea mai bună soluție! Bătrânul nu a zis nimic. Și-a privit fiul în ochi lăcrimând...

Când tatăl s-a întros acasă, fiul său de cinci ani l-a întrebat:

„– Ai notat adresa unde l-ai dus pe tataie?

– Dorești să-l vizitezi?
– Am nevoie să știu unde să te duc și pe tine când vei deveni bătrân…”

Dragostea și respectul față de viața unui om se măsoară în dorința de a-l avea mereu aproape! Nimeni nu trebuie părăsit atunci când puterile lui scad, la toți ne vine rândul!

Ororile continuă să iasă la iveală Bogdan Draghici le cumpăra lenjerie intimă fiicelor și le obliga să le probeze de faț... Doi adolescenți, fugăriți de polițiști după ce au furat o mașină amenințându-l pe șofer cu cuțitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x