Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Bătaie cu topoare şi săbii în Vaslui, după ce niște tineri au iscat scandal! Imaginile sunt șocante!

Scandal în stil mafiot într-o comună din Vaslui! Spiritele s-au încins după ce o gașcă de tineri a decis să facă iar legea în sat! Imaginile sunt de-a dreptul șocante!

Un grup de tineri s-a luat la bătaie într-un sat din Vaslui

Scandal în stil mafiot într-o comună din Vaslui! Spiritele s-au încins după ce o gașcă de tineri a decis să facă iar legea în sat! Imaginile sunt de-a dreptul șocante!

O comună din Vaslui este terorizată de o gaşcă de tineri. Ei au ajuns să facă legea în sat. Se bat între ei, sunt violenţi şi cu ceilalţi, fură sau violează. Aseară, unul dintre tineri a ajuns în stare gravă la spital după ce scandalagiii s-au înjunghiat reciproc.

A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a linişti spiritele. Declarațiile sătenilor sunt șocante:

„Au venit cu topoare, unul cu un cuțit așa, altul cu secure. Mi-era teamă să ies din ogradă la apă.”

Un tânăr de 22 de ani a fost grav rănit. A fost preluat, aseară, de ambulanţa Smurd de acasă, din localitatea Lipovăţ, şi dus direct în sala de operaţii a Spitalului de Urgenţă din Vaslui. Este în comă şi medicii înceracă să-l salveze.

Veste cumplită pentru români! Se pregătește un val uriaș de scumpiri! Când vedem noile prețuri la raft

Înainte de a-şi pierde cunoştinţa, a declarat că a fost înjunghiat de un bărbat de 49 de ani, un duşman al lui, cu care s-a întâlnit la barul din sat. Rănit la piept şi abodmen, ar fi găsit totuşi puterea să ajungă acasă, la 2 kilometri distanţă. Apoi i s-ar fi făcut rău. Atunci a sunat la 112.

Oamenii din comună spun însă că atât victima, cât şi agresorul fac parte din două grupări violente, care îi terorizează.

În zonă au ajuns şi jandarmii, dar şi poliţiştii criminalişti. Cei din urmă încercă să dea de urma agresorului sau agresorilor. Dar şi să stabilească dacă au de a face cu o tentativă de omor.

Recomandari