Antena Căutare

Un nou conflict în trafic, între un șofer al unui BMW și cel al unui autobuz, în Vaslui! S-a lăsat cu bătaie! VIDEO

Un nou conflict în trafic, asemănător celui din București, a avut loc în Vaslui,  între un șofer al unui BMW și cel al unui autobuz, în Vaslui. Cei doi bărbați s-au luat la bătaie. Momentul a fost filmat.  

Un nou conflict în trafic, între un șofer al unui BMW și cel al unui autobuz, în Vaslui! S-a lăsat cu bătaie! VIDEO
Bătaie între șoferul unui BMW și cel al unui autobuz, în Vaslui.

Autobuzul plecase de câteva minute din autogara Vaslui şi se îndrepta spre suburbia Moara Grecilor, când a izbucnit conflictul în trafic.

De la ce a pornit totul

Încă de la plecare, şoferul BMW-ului a început să-l şicaneze pe conducătorul autobuzului, circulând în zig-zag în faţa acestuia şi frânând de mai multe ori.

Tânărul susţine că autobuzul ar fi plecat din staţie fără a semnaliza, punându-l în situaţia de a intra pe contrasens pentru a evita un accident.

După câteva sute de metri de şicanare, în prima intersecţie, tânărul de la volanul autoturismului BMW a oprit maşina în sensul giratoriu, brusc, în faţa autobuzului şi a început să gesticuleze.

Şoferul autobuzului a coborât de la volan şi, în urma unui schimb de replici, i-a dat un pumn tânărului care l-a şicanat. Cei doi au început să se lovească reciproc, iar în sprijinul şoferului de autobuz a intervenit și un alt bărbat, un coleg al acestuia, aflat şi el în trafic.

Zeci de mașini, blocate în intersecție, în timpul conflictului

Între timp, zeci de autoturisme erau blocate în intersecţie. În imagini surprinse de camera de supraveghere, se observă cum şoferul de autobuz a alergat după tânărul care îşi abandonase BMW-ul în intersecţie, potrivit adevarul.ro.

Șoferul de autobuz a căzut la un moment dat pe carosabil, însă lupta a fost continuată de colegul său, care i-a dat şi el câteva lovituri șoferului de BMW. Scena a durat câteva minute, sub privirile călătorilor din autobuz şi a şoferilor blocaţi în trafic.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în caz a fost deschis un dosar de loviri şi alte violenţe, urmare a apelului la 112, şi se fac cercetări pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt.

Conducerea societăţii Transurb, al cărei angajat este şoferul de autobuz, consideră incidentul ca fiind unul regretabil şi aşteaptă ca poliţia să ia măsuri. Potrivit acesteia, şoferul de autobuz a fost atacat fără motiv.

„Incidentul a avut loc după ce conducătorul autoturismului l-a şicanat în trafic pe soferul nostru din statia Transurb pânã în staţia de lângă OMV. Acolo, agresorul l-a lovit pe şoferul de pe autobuz fără niciun motiv. Colegul nostru a sunat la 112 si a anuntat politia. E un incident regretabil, pe care sperăm că poliţia îl va soluţiona”, a declarat Mariana Plăcintă, directorul executiv al Transurb Vaslui.

Agenţia de Cadastru: Extrasul de plan cadastral poate fi obţinut online... Primul român condamnat pentru terorism, despăgubit de România! Cum s-a ajuns în această situaţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x