Antena Căutare

Bătaie într-un avion, la aeroportul Otopeni! „Nu pune mâna, că-ţi rup dinţii!”. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

O bătaie a fost înregistrată într-un avion aflat în aeroportul Otopeni. Doi pasageri străini, soţ şi soţie, au fost bruscaţi de agenţii de securitate, dar şi de poliţiştii de frontieră chemaţi să aplaneze un conflict.

O bătaie a fost înregistrată într-un avion aflat în aeroportul Otopeni. Doi pasageri străini, soţ şi soţie, au fost bruscaţi de agenţii de securitate, dar şi de poliţiştii de frontieră chemaţi să aplaneze un conflict.

Totul s-a petrecut într-un avion al companiei aeriene Tarom, ce se pregătea să decoleze miercuri seară din București spre Cairo.

Din primele informații, femeia, musulmană, s-ar fi așezat pe un alt loc, probabil ca să fie cât mai aproape de soțul ei. Avea asupra ei și un bagaj pe care a insistat să-l țină lângă ea. Ea nu putea să comunice nici în limbă engleză, nici în română.

Membrii echipajului au încercat să o legitimeze și să îi verifice biletul, pentru a verifica dacă locul ei chiar era acolo. Femeie a refuzat, iar soțul ei a început să spună că nu au niciun drept să o legitimeze. Pentru că soția lui a fost bruscată, bărbatul a reacționat violent.

În această situație, echipajul a chemat agenții de securitate de pe aeroport și poliția de frontieră.

În imaginile înregistrate la bord se vede cum cei doi soţi sunt luaţi pe sus și bruscaţi, sub ochii mai multor copii.

Familia a fost dată jos din avion. Bărbatul a fost scos cu cătușe, pentru că refuza să coboare din aeronavă.

Pasagera, bolnavă de diabet, a avut nevoie de medicamente ca să-şi revină după acest conflict. Ea a solicitat cu cărucior cu roțile pentru a coborî din avion.

Conducerea TAROM recunoaște că agenții de securitate au acționat nepotrivit, deși familia era una perturbatoare. Nu aveau voie să atingă pasagerii.

Pentru a calmă situația, a fost chemat și Poliția, iar echipajul cursei a fost schimbat, din cauza întârzierii decolării.

Atenție, imaginile de mai sus vă pot afecta emoţional!

Video. Încă un pas și ar fi scăpat cu viață! Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, carbonizat, în propria casă... Kievul acceptă schimbul de prizonieri cu separtiştii proruşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x