Antena Căutare

Băuturi alcoolice perfecte pentru a fi dăruite

Alegerea unui cadou nu este o sarcină deloc simplă, indiferent că este vorba despre o persoană apropiată sau nu. O statistică arată că pentru femei cadourile sunt mai ușor de ales pentru că au diversitate mai mare decât pentru bărbați. Indiferent de evenimentul pentru care cauți cadou, astăzi ți-am pregătit o listă cu toate variațiile de băuturi alcoolice fine, care sunt întotdeauna un cadou inspirat și plăcut.

Băuturi alcoolice perfecte pentru a fi dăruite
Băuturi alcoolice perfecte pentru a fi dăruite

O sticlă de băutură, un cadou cu care nu dai greș niciodată

Indiferent de context, dacă este unul formal sau informal, băuturile fine sunt întotdeauna potrivite pentru cadourile bărbaților. Mai jos, vei regăsi o clasificare a băuturilor alcoolice alese dintr-un magazin de băuturi alcoolice potrivite pentru tipul de bărbat din viața ta.

Băuturi care pot fi oferite cadou soțului

Ține cont de preferințele lui, iar dacă vrei să-i faci o surpriză cumpără-i ceva mai sofisticat. Poți alege o băutură tradițională unei țări preferate sau a unei țări pe care îți dorește să o viziteze, spre exemplu:

  • Vin de Porto- Portugalia
  • Grappa- Italia
  • Jenever- Belgia
  • Gin- Anglia

Băuturi alcoolice potrivite pentru un prieten

Pentru un prieten apropiat poate fi foarte potrivită o sticlă de vin sau o întreagă colecție provenită dintr-o regiune viticolă renumită, cum sunt: Toscana, Bordeaux, Valea Loarei, Panciu sau Murfatlar.

Băuturi alcoolice care pot fi oferite șefului

Indiferent de ce băutură alcoolică vrei să alegi, important de ținut cont este ca aceasta să fie întotdeauna un brand din categoria premium. O alegere foarte inspirată reprezintă whiskey-ul, coniacul sau șampania.

Ce tip de băutură alcoolică să alegi pentru un cadou

Iată care sunt cele cinci băuturi care pot fi oferite în dar cu succes. Alege-o pe cea care crezi că îi se potrivește mai mult persoanei pe care o sărbătorești.

Whiskey

Whisky-ul este o băutură fină care poate oricând să fie dăruită unui bărbat. Pentru un plus de efect poți alege un Chivas. Bărbatul care primește acest whiskey își va aminti mult timp de persoana care I l-a oferit.

Vin

Vinul se oferă în dar de foarte mult timp. Și în acest caz, calitatea este cea care contează, așa că îți recomandăm să alegi un soi celebru de vin, iar gama este variată.

  • Vinurile roșii- provin din soiuri celebre precum :Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Shiraz sau Malbec
  • Vinurile albe- provin din soiuri recunoscute mondial precum: Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel.

De asemenea, poți alege ca vinul să fie sec, demisec, demidulce sau dulce.

Șampania sau vinul spumant

Șampania sau vinul spumant sunt foarte potrivite evenimentelor importante cum sunt aniversările sau sărbătorile. O tradiție originară din Italia se moștenește ușor, ușor și la noi: de sărbători oamenii aleg să cumpere un pachet gata făcut format dintr-o sticlă de șampanie sau vin spumant și un panettone, în cazul nostrum clasicul cozonac.

Conicul

Coniacul sau brandy-ul este o băutură tare care are în jur de 40 de grade și este foarte apreciată de bărbați. Denumirea de cognac este restrictivă și se referă doar la vinul distilat prin metoda din jurul orașului Cognac din Franța. Brandy-ul are o gamă mai largă de răspândire. Băutura grecească Metaxa este un bun exemplu de brandy apreciat peste tot în lume.

Courvoisier sau Hennessy sunt doar două dintre tipurile de coniac potrivite pentru a fi dăruite.

Lichior

Lichiorul reprezintă o idee excelentă de cadou pentru femeile care apreciază băuturile dulci. Un lichior de tip Aperol poate fi folosit în prepararea unor cocktailuri delicioase. De asemenea, lichiorul Amaretto sau Sheridan`s sunt alegeri excelente.

Orice băutură ai alege nu uita să ții cont și de preferințele persoanelor cărora le dăruiești. Cumva, băutura aleasă trebuie să se potrivească cu personalitatea omului căruia i-o dăruiești.

Pacienții cu COVID nu se mai pot externa la cerere! Președintele României a promulgat legea carantinei şi izolării... A fost găsit un medicament care ar reduce cu 79% riscul dezvoltării unei forme grave de Covid-19. Descoperire revoluțion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x