Antena Căutare

Bebelusul infometat din Targu Jiu duce o lupta contracronometru cu moartea

Bebelusul infometat care a socat o tara intreaga e in stare critica. Respira doar cu ajutorul aparatelor si are sanse mici de supravietuire. Medicii ii acuza pe parinti ca nu l-au hranit asa cum ar fi trebuit, iar mama este singura vinovata ca pruncul ei duce acum o lupta contracronometru cu moartea. Copilul de o luna si jumatate a ajuns sa cantareasca doua kilograme, iar oasele i se vad prin piele.

Bebelusul s-a nascut cu o greutate normala. 3 kilograme 200. In sase saptamani, a ajuns sa cantareasca mai putin de doua kilograme. Cand a ajuns la spitalulul din Targu Jiu, medicii s-au ingrozit. Spun ca n-au vazut cu ochii lor niciodata un caz mai grav.

Verdictul doctorilor e clar: bebelusul era aproape mort de foame. Desi, mama a recunoscut. Iar acasa avea cinci guri de hranit. Veniturile familiei ajung rareori pana la o mie de lei pe luna. Ramas somer, barbatul munceste cu ziua, iar sotia lui primeste cateva sute de lei, indemnizatie de handicap. Pe la medicul de familie, n-au trecut cu cel mic decat o singura data. La cateva zile dupa ce s-a nascut.

Deshidratat si lasat nemancat, copilul nici nu mai poate respira singur. Trei ore s-au chinuit doctorii din Targu Jiu sa il stabilizeze aseara. L-au transferat la Craiova, in stare critica.

Ventilat mecanic, bebelusul cat o mana de om mai asteapta acum doar o minune. Familia se pregateste sa primeasca vizita celor de la protectia copilului la inceputul saptamanii viitoare.

UPDATE! Accident cu 19 raniti in Targu Jiu. Un microbuz s-a rasturnat dupa ciocnirea cu un automobil... O batrana isi vinde amintirile pentru a putea supravietui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x