Antena Căutare

Bilanțul tragediei a ajuns la 48 de morți! Un tânăr care a fost transferat săptămâna trecută într-un spital din Marea Britanie a pierdut lupta

Un tanar ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, care fusese transferat saptamana trecuta la un spital din Birmingham, a murit marti dimineata, bilantul in urma tragediei urcand la 48 de morti, anunta Digi 24.

Un tanar ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, care fusese transferat saptamana trecuta la un spital din Birmingham, a murit marti dimineata, bilantul in urma tragediei urcand la 48 de morti.

Persoana care a decedat era printre cele nouă transferate, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internată în Birmingham.

Tudor Golu, ultimul decedat dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv, era chitaristul formaţiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D şi 3D şi cel care a făcut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodgye to Gravity.

In cursul zilei de luni, bilantul tragediei urcase la 47 de morti, dupa ce jurnalista Teodora Maftei a murit la o clinica din Israel, unde a fost transferata saptamana trecuta, iar luni seara si-a pierdut viata Liviu Zaharescu, un tanar din Brasov, care lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock.

Mama lui Alexis Matache urlă de durere: "Duminică noaptea nu am visat-o, chiar a venit. I-am simţit respiraţia, suf... Starea răniţilor din Colectiv: 14 tineri în stare critică, şapte în stare gravă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x