Antena Căutare

Black Friday 2018. Tot ce trebuie să știi despre cea mai mare zi a reducerilor din an

Black Friday 2018. Tot ce trebuie să știi despre cea mai mare zi a reducerilor din an

Black Friday 2018. Tot ce trebuie să știi despre cea mai mare zi a reducerilor din an
Black Friday 2018 | theredish.com

Marele eveniment Black Friday 2018 se apropie și vine cu mai multe reduceri ca niciodată. Pentru a te asigura că ești pregătit noi îți vom oferi câteva sfaturi ca să nu ratezi nici o ofertă atractivă. Black Friday are loc în fiecare an în luna noiembrie. Acest eveniment al reducerilor a fost preluat din SUA, fiind introdus la noi în țară pentru prima dată de către eMAG în 2011.

De atunci, în fiecare an în noiembrie românii se pregătesc să își cumpere ce și-au dorit tot anul la reducere. Acest eveniment de shopping cu reduceri și oferte nenumărate aduce produsele tale preferate la un preț accesibil. Așadar, dacă ai economisit câteva luni cu gândul la acest eveniment și la tot ce trebuie să îți cumperi, nu rata ocazia de a fi primul care află de reduceri.

Este foarte important să știi că produsele la reduceri au un stoc limitat. Dacă nu te grăbești să achiziționezi produsul dorit, există posibilitatea să îl ratezi. Inițial Black Friday a însemnat doar reduceri la electrocasnice. Treptat mulți comercianți au preluat acest trend, iar reducerile s-au aplicat și pentru unele magazine de haine și articole vestimentare, parfumuri, cosmetice, jucării, mobilă, produse de îngrijire și multe altele.

Aplicații ale magazinelor online

Pentru a fi cât mai rapid, este recomandat să îți actualizezi aplicațiile magazinelor online pentru că toți știm că mediul online e cel mai rapid. În ziua de azi nu prea multă lume mai merge în magazine pentru a cumpăra produsele la reduceri, apelând la ajutorul tehnologiei. De aceea, trebuie să îți actualizezi aplicațiile magazinelor online și să ai deja adresa de livrare și toate datele completate.

Salvarea cardului bancar

Rapiditatea sporită reprezintă o șansă de reușită în această zi magică în care poți găsi tot ce îți dorești la un preț mult mai mic. Așadar, poți alege să îți salvezi cardul bancar în contul tău de client, achitând comenzile rapid și în siguranță.

Selectarea produselor

Pe unele site-uri, atunci când selectezi produsele pentru a fi comandate în aceeași zi, acestea sunt rezervate automat. Livrarea se poate face prin oficiu poștal, un showroom apropiat sau prin curier.

Nu rata cele mai mari reduceri și cele mai așteptate oferte pentru un sfârșit de noiembrie senzațional, în care poți avea produsele mult visate.

Sursă foto: theredish.com

Val URIAȘ de scumpiri în România! Cât vom ajunge să dăm pe o PÂINE... BREAKING NEWS. Drumuri ÎNCHISE în România! A nins puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x