Antena Căutare

Blejnar, in mijlocul unei anchete penale privind contrabanda cu produse petroliere

Seful Fiscului a nimerit in mijlocul unei anchete penale privind o contrabanda de proportii cu produse petroliere. Numele sau apare intr-un dosar in acest sens. Nu este, insa, singura sa problema. Blejnar mai este acuzat de seful Vamii Ploiesti ca ar fi luat mita, dar neaga orice implicare in acest caz.

CITESTE si...

Boc inca nu-l demite pe Blejnar

Cazul in care este implicat Sorin Blejnar a fost descoperit in anul 2009, in Constanta. Dosarul in care apare numele sau este o disjungere dintr-un alt dosar, ambele instrumentate la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.

Cauza urmarea modul in care o serie de firme-fantoma ar fi reusit sa intre in posesia unei mari cantitati de produse petroliere, obtinand autorizatii care le permiteau reprezentantilor firmei sa le comercializeze.

In acea perioada Sorin Blejnar era comisar general adjunct al Garzii Financiare, insa la data la care a fost citat, 16 septembrie 2009, era deja sef al Fiscului.

Presedintele ANAF a declarat, insa, intr-un interviu in exclusivitate pentru Antena 3, ca nu a fost cercetat penal de cand este la conducerea institutiei. El i-a raspuns astfel senatorului PSD Valer Marian.

Acuzatiile la adresa lui Blejnar s-au inmultit in ultima perioada, odata cu declansarea scandalului din vami. Aratat cu degetul de seful Vamii Ploiesti ca ar fi luat mita, seful Fiscului neaga orice implicare in acest caz.

Blejnar sustine ca nu este regina coruptiei in vami, asa cum il acuza tot mai multi dintre vamesii arestati. In plus, el a cerut Consiliului National al Audiovizualului sa ia masuri ca urmare a acuzatiilor nedovedite din mass-media.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Tot mai multi romani isi cumpara pistoale!... SPECIAL! Regina Maria - Povestea vietii mele (3)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x