Antena Căutare

Bradul de Crăciun. 18 idei care să te inspire în aranjarea brazilor de Crăciun

Bradul de Crăciun. 18 idei care să te inspire în aranjarea brazilor de Crăciun. Află cum să-ți împodobești bradul de Crăciun, într-un mod ispirat, doar din articolul a1.ro

Bradul de Crăciun. 18 idei care să te inspire în aranjarea brazilor de Crăciun Galerie
Brad de Crăciun | a1.ro

Astăzi, împodobirea bradului de Crăciun nu mai e doar o tradiție. Acesta s-a transformat într-un accesoriu și trebuie să îl faci în așa fel încât să se asorteze cu restul decorațiunilor de Crăciun din casă și cu stilul tău. Mulți nu știu ce să aleagă dintre un brad natural, zvelt, bogat în ramuri sau unul artificial, cu multe crengi.

Majoritatea care aleg bradul artifical o fac pentru că acesta e modul economic de a avea un brad în casă. Cei care aleg un brad natural o fac pentru acel miros de brad care are farmecul lui și aduce magia sărbătorilor de iarnă.

De obicei, după datina păstrată din moși strămoși, împodobirea bradului se face în seara de Ajun, pe 24 decembrie. Atunci toți membrii familiei participă la împodobire, gătind bradul după bunul lor plac. Pe fundal, în majoritatea caselor răsună colindele și miroase a vin fiert cu scorțișoară. Astăzi nu se mai folosesc globulețe sau beteală sclipicioasă.

Dacă alegi să împodobești bradul cu mai multe culori, ar trebui să te limitezi la două culori. Altfel, bradul ar părea prea încărcat. Chiar dacă e brad de Crăciun, nu ar trebui să arate ca o sorcovă multicoloră. Gândește-te că bradul tău trebuie să se integreze în spațiul tău fizic și spiritual. Poți alege un brad alb pe care să îl împodobești cu globuri și ghirlande lila sau violet.

Ornamentele handmade sunt la modă anul acesta. Poți alege un brad natural în care să agăți ornamente handmade, de la ghirlande și beculețe până la globuri și fundițe. Alege ornamente argintii, albe sau aurii pentru un brad natural și frumos mirositor.

Dacă ai copii care își doresc un brad mai colorat, atunci ar trebui să le faci pe plac și să îi lași să aleagă culorile lor preferate pentru împodobirea bradului. Un brad cu totul și cu totul special ar fi unul în care, în loc de globulețe, agăți poze de familie și un șirag de beculețe albe. Bradul tău va fi simplu, dar de efect. Alege să agăți și felii de portocală uscată, conuri de brad, scorțișoară, lămâie uscată și mere. Pe lângă parfumul minunat și aspectul va fi pe măsură.

Sursă foto: pexels.com

Școlile rămân închise, în continuare! Lista unităților de învățământ în care nu se vor ține cursuri miercuri, 19 decembr... Accident cumplit în Sibiu, înainte de Crăciun! O fetiță de nouă ani a murit, iar o alta e rănită grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x