Antena Căutare

Bugetarii au anuntat ca intra in greva, miercuri, intre orele 12:00 si 16:00

Sindicatele au anuntat greva in sistemul bugetar pentru miercuri, 03 noiembrie, intre orele 12:00 si 16:00. Liderii acestora fac apel catre toti angajatii bugetari, pentru a intrerupe lucrul in semn de protest pentru masurile de austeritate impuse de Guvern. Astfel de actiuni ar urma sa aiba loc in fiecare zi de miercuri din saptamana.


Cele cinci confederatii au decis sa ceara tuturor angajatilor din Romania sa intrerupa activitatea in fiecare miercuri, incepand de astazi.

Presedintele Blocului National Sindical (BNS), Dumitru Costin, a anuntat ca astazi vor opri activitatea mai ales bugetarii, iar in cazul angajatilor din sectorul economic s-a declansat o procedura de strangere de semnaturi pentru declansarea grevei legale.

Potrivit lui Costin, apelul liderilor confederatiilor sindicale la intreruperea lucrului este singura forma de protest care a mai ramas.

"Exista posibilitatea sa nu fie nicio reactie la apelul nostru sau activitatea sa fie oprita in 3, 4 sau 5 noiembrie, in functie de disponibilitatile fiecarei institutii. Marti vom sti cu exactitate unde se va opri, miercuri, activitatea", a precizat, luni, liderul BNS.

Costin a afirmat ca miercuri vor inceta lucrul, in intervalul 12.00-16.00, mai ales bugetarii, pentru zona economica fiind declansata o procedura completa de strangere de semnaturi pentru declansarea grevei generale.


Timisoara: Panica intr-un tren de calatori, dupa ce locomotiva a luat foc... Scandal cu focuri de arma in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x