Antena Căutare

Buzau: Incendiu violent la o ferma de animale. Peste 30 de pompieri au intervenit pentru stingerea focului

Incendiul care a cuprins sambata seara o ferma de animale din localitatea buzoiana Stalpu nu a fost stins pana duminica dimineata, interventia pompierilor continuand la 12 ore de la izbucnirea focului in care au ars zeci de animale si cateva sute de tone de furaje.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, peste 30 de pompieri cu cinci autospeciale au intervenit toata noaptea pentru stingerea incendiului.

Primele estimari ale pompierilor arata ca in incendiu au ars cateva zeci de animale, dar si circa 400 de tone de furaje si grajdul pe o suprafata de aproximativ 1.000 metri patrati. De asemenea, au fost salvate din flacari 48 de vaci si 500 de porci.

In zona mai sunt doua autospeciale, deoarece focul arde inca mocnit atat in grajdul animalelor, cat si in depozitul de furaje.

Incendiul la ferma de animale din localitatea buzoiana Stalpu a fost semnalat sambata seara, in jurul orei 19.00, iar cauzele nu se cunosc deocamdata. Surse din cadrul ISU Buzau sustin ca este posibil ca focul sa fi fost provocat intentionat, politistii care au preluat ancheta urmand sa stabileasca exact cauza incendiului.

Ferma cuprinsa de incendiu apartine unui om de afaceri, patron al unui cunoscut restaurant din municipiul Buzau.

sursa: antena3.ro

foto: Intact Images

Consumul moderat de alimente traditionale, recomandarea medicilor pentru masa de Revelion... La Predeal s-a dat startul sezonului de schi. Statiunea este plina de turisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x