Antena Căutare

Buzău: Protest la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, fiind solicitată demiterea actualului manager interimar, Cristina Păun

Aproximativ 40 de angajaţi ai Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca protestează vineri în curtea spitalului cerând demiterea actualului manager interimar, Cristina Păun.

La protest participă medici şi personal TESA, iar activitatea medicală şi cea de pază a pacienţilor, unii cu probleme pshice grave ori violenţi, cu condamnări, nu ar fi afectată.

”Nu este afectată activitatea medicală, nici cea de hrană şi nici cea de pază a pacienţilor”, a dat asigurări directorul economic al Spitalului Săpoca, Vlad Laurenţiu Nicolae, care se numără printre protestatari.

Oamenii care se află în curtea spitalului Săpoca cer ca actualul director interimar, Cristina Păun, să fie revocat din funcţie, protestatarii reclamând o lipsă de colaborare si comunicare cu aceasta, dar si probleme penale mai vechi, acedsta având două dosare penale deschise pentru fapte comise ca angajat al acestui spital.

Sursa : news.ro

Dramă de neimaginat. Un tânăr de 27 de ani a murit într-un accident grav, produs chiar de prietenul lui din copilărie. M... Microbuz cu oameni, în flăcări pe Autostrada București-Pitești. Totul ar fi pornit de la un scurtcircuit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x