Antena Căutare

Buzau: Un barbat a ajuns la Urgente cu un ac in stomac, dupa o vizita la stomatolog

Dupa o vizita la stomatolog, un buzoian a ajuns la spital cu un ac in stomac. Spune ca medicul i l-a scapat in gat si nu l-a mai putut scoate. In cele din urma i-a cerut sa-l inghita cu apa... Cu radiografia in mana, barbatul se gandeste sa-l dea in judecata pe stomatolog, pentru malpraxis.

Cosmarul lui Razvan a inceput la cateva minute dupa ce s-a asezat pe scaunul stomatologului. “In prima faza a incercat cu o penseta sa il traga de acolo, probabil inghitisem, nu stiu, ca nu am simtit, probabil si de frica”, marturiseste el.

Insa medicul n-a reusit in niciun chip sa scoata acul, asa ca l-a trimis pe barbat la spital: “Mi-a spus sa ma duc la UPU la Urgente, sa vad ce mi se spune acolo, si dupa care sa revin la dansul sa continuam ce mai avem de facut la masea”.

Dar de la spital Razvan nu s-a mai intors la stomatolog. A mers in schimb la un avocat.

Cu radiografia in mana, barbatul vrea sa-l faca pe medicul stomatolog sa plateasca. Acesta n-a putut fi contactat pana acum pentru a comenta acuzatiile.

UPDATE: Tragedie la o mina din Maramures: Cinci persoane si-au pierdut viata... Sute de pensionari din Resita au sarbatorit Revelionul in avans...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x