Antena Căutare

Anunțul momentului: Când se va decreta stare de urgență! Alexandru Rafila a dezvăluit singurul scenariu posibil

Numărul de cazuri noi crește de la o zi la alta, într-un ritm alarmant. În timp ce experții de la OMS cer revenirea la carantină și impunerea unor noi restricții de circulație, Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății a făcut dezvăluirea pe care o așteptăm cu toții.

Anunțul momentului: Când se va decreta stare de urgență! Alexandru Rafila a dezvăluit singurul scenariu posibil
Anunțul momentului: Când se va decreta stare de urgență! Alexandru Rafila a dezvăluit singurul scenariu posibil | Hepta

În timp ce ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că revenirea la starea de urgență s-ar aplica numai în cazul în care s-ar atinge 10.000 de infectări noi, într-un interval de trei-patru zile, Alexandru Rafila consideră însă acest lucru este puțin probabil și speră că nu se va ajunge în această situație.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății a legat necesitatea stării de urgență de numărul cazurilor grave:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România depășește un nou record al îmbolnăvirilor

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 698 noi cazuri de îmbolnăvire. Până astăzi, 11 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.079 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.613 au fost externate, dintre care 21.414 de pacienți vindecați și 1.793 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare și 406 pacienți externați la cerere cu test pozitiv.

La ATI, în acest moment, sunt internați 239 de pacienți.

Prima veste bună, în ziua recordului absolut de infectări: „Acest al doilea vârf va dura cel mult două săptămâni”... Programul „Prima Casă” devine „Noua Casă”! Plafonul maxim de creditare se va dubla, condițiile se schimbă radical. Ce de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x