Antena Căutare

Capitala impanzita de capcane! Un sofer a fost ranit prin masina de o sina de tramvai

Capcane cumplite impanzesc Capitala! Un sofer a fost la un pas de moarte, dupa ce o bucata dintr-o sina de tramvai i-a strapuns masina in mers si i s-a infipt in picior. Au urmat clipe dramatice: captiv in masina, cu trupul strapuns, soferul a cerut zeci de minute ajutor.

Barbatul mergea pe bulevardul Marasesti, la volanul masinii. N-a vazut bucata desprinsa din sosea. Tija de metal a strapuns caroseria masinii si a intrat in piciorul stang al barbatului. I s-a oprit apoi in abdomen, la doar cativa centrimetri de piept.

Un accident absurd si cumplit, care aproape l-a ucis pe sofer, sub ochii fratelui sau, aflat pe locul din dreapta. Zeci de minute, barbatul a indurat dureri cumplite.

Echipajele de salvare au ajuns repede, dar n-au putut sa actioneze imediat. Barbatul a ramas blocat in masina. Ca sa-l poata scoate, pompierii au fost nevoiti sa taie fierul lung de 30 de centimetri care i-a strapuns piciorul. Apoi, o echipa de 20 de medici s-a ocupat de el si l-au operat si la genunchi si la abdomen.

Barbatul va purta toata viata urmele unui accident care s-ar putea repeta oricand, pentru ca sinele de tramvai de pe bulevardul Marasesti sunt intr-o stare deplorabila.

Si nu doar aici sunt probleme. Din cei 143 de kilometri de traseu RATB, peste 30% sunt nesiguri.

Neputinciosi, soferii se bazeaza pe noroc si asteapta o solutie de la autoritati. Dar autoritatile ridica din umeri si dau vina pe traficul intens din Capitala.

Conducerea Politiei Ilfov, cercetata disciplinar in cazul japonezei ucise in Otopeni... Atacatorii batranului din Medias au fost identificati de politisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x