Antena Căutare

Caransebes: Impuscat de iubitul fostei sotii

Un conflict intre fostul sot si actualul iubit al unei femei s-a aplanat prin doua focuri de arma. Unul dintre ei a ajuns pe patul de spital impuscat in picior, iar celalalt a ajuns la politie, sa dea cu subsemnatul.

Fostul sot al femeii vroia sa mearga cu fiul lor in vacanta peste hotare, dar pentru asta avea nevoie de permisiunea fostei sale sotii. Ieri a mers in vizita la aceasta pentru a o convinge sa-l lase pe cel mic sa plece cu el in Spania. In fata casei insa, l-a intampinat iubitul femeii. Manati de gelozie cei doi au inceput sa se certe, iar in scurt timp jignirile au lasat loc imbrancelilor. Atunci concubinul femeilor a scos un pistol cu bile de cauciuc si a tras doua focuri de arma catre adversarul sau. Victima a fost impuscata in picior.

Socat si plin de sange barbatul a plecat pe picioarele lui la spital.

"A venit un pacient de 31 de ani impuscat in coapsa stanga, doua plagi impuscate, este stabil o sa ramana internat. Nu i se pune viata in pericol!", a spus Dr. Ileana Olaru, de la UPU a Spitalului Municipal de Urgenta Caransebes.

In schimb, orgoliul barbatului a fost grav ranit:"Am fost impuscat cu 2 proiectile de catre actualul prieten al fostei mele sotii. Eu in prealabil o sunasem pe fosta mea sotie sa ii cer acordul pentru minorul nostru sa mearga in vacanta in Spania".

Dar cand a ajuns in fata casei in care locuieste femeia, barbatul a fost intampinat de concubinul acesteia.

"Am avut un schimb de replici, ne-am intalnit undeva pe strada Romanilor si in urma unei altercatii, care nu s-a lasat pentru el cu vreo zgarietura a scos pistolul, s-a distanta si m-a impuscat de doua ori. Eu imediat am fugit, am fugit in masina si am sunat la 112 si am venit la spital", a mai spus victima.

Intre timp pistolarul a ajuns la sectia de politie.

"Victima a depus plangere la Politia Municipiului Caransebes iar la nivelul institutiei noastre se efectueaza cercetari privind legitimitatea folosirii armei, pe care o detine in mod legal",
a spus Belciu Mihai, agentul principal sef, Politia Caransebes.

Daca politistii vor stabili ca iubitul femeii nu a folosit pistolul in legitima aparare acesta va fi acuzat de vatamare corporala.

Primarul vrancean Vasile Agurida a murit intr-un accident de masina... Guvernul reduce perioada adoptiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x