Antena Căutare

Carnagiul din Covasna este unul dintre cele mai grave accidente de tren din ultimii ani

Opt persoane care se aflau in remorca spulberata de tren si-au pierdut viata iar o a noua se lupta sa supravietuiasca. Oamenii se intorceau de la cules de cartofi, iar soferul care i-a condus la moarte este chiar omul care-i platea cu ziua sa-i adune recolta.

In Chilieni e jale mare. Dupa accidentul de ieri, nu exista casa in care sa nu se ridice doliul pentru o ruda sau un cunoscut. Familiile fac cozi la morga din Sfantu Gheorghe, sa-si i-a sicriiele acasa.

Sase femei si doi barbati au murit sub rotile trenului. O fata inca lupta pe patul de spital pentru viata.

Medicii de la spitalul de urgenta brasov spun despre pacienta lor de 18 ani ca este stabila hemodinamic. Este internata la reanimare dar sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire

In remorca lovita de tren erau familii intregi. Supravietuitorii si-au cautat cu infrigurare rudele, sperand sa fie inca in viata.

Oamenii se intorceau de la cules de cartofi, iar barbatul care conducea tractorul, in varsta de 78 de ani, ii angajase pentru 25 de lei pe zi, o galeata cu cartofi si o masa calda.

Soferul a scapat fara nicio zgarietura. Le-a povestit anchetatorilor ca nu a auzit trenul din cauza zgomotului facut de tractor. Dupa audieri s-a internat in spital.

Accidentul de la Chilieni este considerat unul dintre cele mai grave produse in ultimii ani. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Covasna.

Vecinii de la sud ne dau lectii de agricultura! Bulgarii vand legumele cu 40% mai ieftin... Tribunalul Dambovita a decis demolarea Cathedral Plaza. Constructorul respinge aceasta decizie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x