Antena Căutare

Cât costă o bicicletă în 2021?

Vremea de afară este numai bună de explorat natura, culmile, împrejurimile pe care poate, nu am apucat să le descoperim niciodată până în prezent.

bicicleta 2021
Raportându-ne la contextul actual pandemic în care e o formă de responsabilitate să păstrăm distanța de cei din jurul nostru, Bicicleta este o modalitate prin care poți să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi. | antena 1

Iar o ieșire la aer liber și proaspăt de primăvară, va fi "savurată" din plin de iubitorii de sporturi, dar și de cei care au o bicicletă. Iată că aceste medii de transport sunt atât o alegere sustenabilă și eficientă din punct de vedere a sănătății, cât și una dintre cele mai accesibile opțiuni curente.

Bineînțeles, pentru biciclete de renume sau cu performanțe de top va trebui să investești mai mult - bicicletă electrica, biciclete pliabile , bicicleta de munte sau bicicleta oras . Astăzi vei afla de ce e rentabil să-ți achiziționezi o bicicletă, ce beneficii îți oferă și care sunt fluctuațiile de preț în 2021.

De ce să-ți achiziționezi o bicicleta pentru adulti în 2021?

Raportându-ne la contextul actual pandemic în care e o formă de responsabilitate să păstrăm distanța de cei din jurul nostru, Bicicleta este o modalitate prin care poți să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi.

Bineînțeles, Bicicleta a fost dintotdeauna un simbol al sănătății dat fiind contribuția activă la dezvoltarea organismului și la creșterea imunității acestuia prin mișcare. Bicicleta de oras ne ajută să evităm aglomerația din mijloacele de transport în comun, cât și timpul anost petrecut la semafoare.

Totodată, condiția noastră fizică este mult mai bună, minim 30 minute parcurse cu aceasta ajutându-ne să avem un corp frumos, dar și să fim mai productivi, mai energici. Totodată contribuim și la sănătatea planetei alegând o metodă care nu poluează mediul înconjurător și pentru care n-ai nevoie de un permis de conducere sau să plătești o serie de taxe și impozite. Dat fiind existența a numeroase tipuri de biciclete pe piață, întreaga familie poate face mișcare și să se bucure de toate aceste beneficii, de la mic, la mare.

Un alt bonus al bicicletei este fiabilitatea ei, aceasta fiind ușor de depozitat în orice perimetru. Unele modele oferă inclusiv posibilitatea de a le plia cu ușurință, astfel încât depozitarea să fie cu mult mai facilă. Mentenanța de altfel nu impune condiții speciale de uz, în cele mai multe situații problemele având posibilitatea de a fi rezolvate de însuși utilizatorii care le dețin și cu puține cunoștințe de mecanică. Poți evita așadar inclusiv orele nesfârșite în care trebuie să stai la service, aașa cum se întâmplă în cazul unui automobil obișnuit. Poti alege bicicleta de munte, bicicletă electrica, accesorii bicicleta sau bicicleta de oras si biciclete pliabile.

Noua stare de alertă vine cu noi modificări. Circulaţia pe timp de noapte, restricţionată mult mai devreme... Traficul rutier, îngreunat de ninsoare. Cum se circulă pe drumurile mari din România. Meteorologii au emis cod galben de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x