Antena Căutare

Câți bani a luat Primăria Turda ca să îl lase pe MrBeast să filmeze o săptămâna în salină. Suma colosală plătită de vlogger

MrBeast, cel mai cunoscut Youtuber din lume, a publicat un videoclip filmat în Salina Turda care s-a viralizat rapid. Imaginile cu „orașul subteran” i-au uluit pe internauți, dar se pare că vloggeru-ul a scos din buzunar o sumă colosală pentru a sta timp de o săptămână în salină.

Galerie
Cât a plătit MrBeast ca să filmeze timp de o săptămână în Salina Turda | Capturi Youtube

MrBeast, pe numele său real James Stephen, a ales una dintre cele mai spectaculoase atracții turistice din România – Salina Turda – drept locație pentru una dintre cele mai ambițioase provocări de pe canalul său de YouTube. Celebrul vlogger american, care a câștigat faima prin provocări extreme, concursuri cu premii uriașe și acte filantropice impresionante, a decis să încerce să „supraviețiuiască” timp de o săptămână întreagă în interiorul Salinei Turda, una dintre cele mai mari și vechi mine de sare din lume.

Câți bani a luat Primăria Turda ca să îi lase pe MrBeast să filmeze o săptămâna în salină

Pentru MrBeast, cunoscut pentru conținutul său inedit, această locație unică a oferit fundalul perfect pentru o nouă provocare spectaculoasă. Alegerea lui nu a fost deloc întâmplătoare; el a fost atras de dimensiunile impresionante ale salinei, de istoria sa bogată și de potențialul acesteia de a deveni o scenă epică pentru unul dintre videoclipurile sale memorabile.

În stilul său caracteristic, MrBeast a transformat experiența de a sta în Salina Turda timp de o săptămână într-o provocare plină de adrenalină și mister. Ideea de a petrece șapte zile sub pământ, într-un mediu închis și umed, a captat atenția fanilor săi din întreaga lume. În timp ce mulți ar considera această experiență un test al rezistenței fizice și mentale, MrBeast a făcut din ea un show spectaculos.

Articolul continuă după reclamă

Timp de o săptămână, MrBeast și echipa sa au locuit în adâncurile salinei, explorând fiecare colț al acestui loc misterios și organizând o serie de provocări tematice pentru participanți. Printre cele mai interesante momente ale săptămânii s-au numărat probele de supraviețuire, în care echipa lui MrBeast a trebuit să se descurce cu resurse limitate, precum și provocări interactive care au implicat fanii din mediul online. În fiecare zi, MrBeast a creat activități și concursuri menite să testeze nu doar limitele sale, ci și ale echipei și participanților, transformând rutina zilnică într-o competiție captivantă.

„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate. Cine ştie peste ce orori vom da? Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai bătrâne decât noi. În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul! Wow!

Văd două umbre! Sunt doi? Astăzi sunt doi invitați! Sam și Colby! Dacă nu știți deja, Sam și Colby sunt specializați în explorarea locurilor abandonate și bântuite, așa că va fi interesant de văzut ce cred ei când vom explora acest sistem de tuneluri vechi de peste 1.000 de ani”, spune în cadrul imaginilor postate pe canalul lui de YouTube.

Videoclipul intitulat „7 zile de explorare a unui oraş subteran”, durează 20 de minute și a adunat peste 1,6 milioane de LIKE-uri și peste 5.000 de comentarii în numai 24 de ore de la publicare

Youtuberii au filmat aventura subterană în iulie, când Salina Turda a fost închisă pentru public. Potrivit presei locale, Primăria Turda ar fi luat un miliona de euro ca să îi lase pe MrBeast să filmeze o săptămâna în „orașul subteran”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Salina Turda, situată în apropierea orașului Cluj-Napoca, este una dintre cele mai importante și spectaculoase atracții subterane din România. Deschisă publicului ca atracție turistică, mina are o istorie îndelungată, datând din perioada romană. Cu galerii uriașe, săli de extracție spectaculoase și o serie de amenajări moderne pentru turiști, Salina Turda a devenit în ultimii ani una dintre cele mai populare destinații turistice din Transilvania.

Pe lângă peisajul impresionant oferit de această locație subterană, Salina Turda este renumită și pentru efectele sale benefice asupra sănătății, datorită concentrației ridicate de sare din aer, fiind un loc recomandat pentru tratarea afecțiunilor respiratorii.

Videoclipul a adus și o nouă recunoaștere internațională pentru România ca destinație turistică de top, contribuind la promovarea patrimoniului său cultural și natural. Salina Turda, care anterior atrăgea în jur de 700.000 de turiști anual, este acum pe drumul de a deveni una dintre cele mai vizitate locații din Europa de Est, grație expunerii masive oferite de canalul lui MrBeast.

Românii vor avea încă două zile libere în 2025. Cine va reveni la muncă abia miercuri, 8 ianuarie, și ce altă minivacanț... Actele necesare pentru înmatriculare auto în 2024. Unde se plătește taxa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei Luni, 14.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x