Antena Căutare

Mesajul disperat al mamei pentru fiica sa dispărută: „Maimuţica lu' mama frumoasă, dacă vezi mesajul ăsta, te roagă mami mult să te întorci înapoi acasă”

O tânără de 18 ani este dată dispărută la Cernavodă! Adolescenta a trimis un mesaj tulburător celei mai bune prietene, apoi a dispărut!

O tânără de 18 ani este dată dispărută la Cernavodă! Adolescenta a trimis un mesaj tulburător celei mai bune prietene, apoi a dispărut!

Se bănuieşte că fata de 18 ani s-a aruncat în Dunăre, în apa rece ca gheaţa. Chiar tatăl ei i-a găsit rucsacul abandonat pe podul din Cernavodă. Mama tinerei a postat un mesaj disperat pe Facebook.

Autorităţile au intrat în alertă după ce tânăra ar fi transmis unei prietene o filmare prin intermediul internetului. Se bănuieşte că s-a aruncat de undeva de la mijlocul podului.

Speriată de ceea ce a văzut pe imagini, prietena Teodorei i-a anunţat familia.

„Maimuţica lu' mama frumoasă, dacă vezi meajul ăsta, te roagă mami mult să te întorci înapoi acasă.” Este mesajul emoţionant al mamei, care refuză să creadă că fiica ei a recurs la un asemenea gest disperat.

Iată ce e bine să faci pe 14 noiembrie! Mâine este MARE SĂRBĂTOARE pentru creștinii din România! Mulți români poartă num... Horoscopul runelor pentru săptămâna 13-19 noiembrie. O zodie va avea o săptămână excepțională!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x