Antena Căutare

O româncă și-a pierdut sarcina, în luna a șasea, după ce a îndurat frigul, în Vama Nădlac: „Mi-au spus că inima copilului nu mai bate, că trebuie să fac avort”

„Mi-au spus că inima copilului nu mai bate, că trebuie să fac avort” - Mărturii sfâșietoare ale româncei care și-a pierdut pierdut bebelușul, înainte să îl aducă pe lume. Abia întoarsă din Italia, tânăra a îndurat frigul cumplit de la Vama Nădlac, unde a stat 12 ore pe un câmp, învelită doar cu o pătură.

Clipe sfâşietoare pentru o tânără care urma să devină mamă. Românca abia întoarsă din italia a pierdut sarcina în luna a şasea.

Femeia a îndurat frigul cumplit de la Vama Nădlac, acolo unde a stat 12 ore pe un câmp învelită doar într-o pătură, asta pentru că a refuzat să stea într-un cort alături de alte câteva sute de români care aşteptau să intre în ţară.

După calvarul îndurat la punctul de frontieră s-a lovit şi de incoerenţa procedurilor din sistemul medical.

Marcel Vela anunță noi restricții pentru noaptea de Înviere. Ce a spus ministrul despre prelungirea stării de urgență: „Vom anunța măsuri luate cu Patriarhia Română”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O viitoare mamă, rămasă pe străzi în Italia, imploră să fie ajutată să se întoarcă în România: „Nu am bani de mâncare! Vreau acasă” - VIDEO

Cozi de mașini de peste un kilometru, la Vama Nădlac

Sute de români care au contracte de muncă în străinătate aşteaptă seară de seară în vama Nadlac 1 ca să iasă din ţară.

Autorităţile maghiare permit doar trei ore pe noapte tranzitarea teritoriului Ungariei, aşa că cei care nu apucă să treacă frontiera sunt nevoiţi, fie să aştepte, fie să revină.

Coloana de maşini depăşeşte un kilometru, iar oamenii, unii aflaţi aici şi de trei zile, aşteaptă să se facă ora la care grănicerii maghiari deschid frontiera.

Imagini șocante, aici: Coadă de mașini de peste un kilometru, la vama Nădlac. Românii se înghesuie să plece în străinătate, la muncă: „Bătaie de joc! Pe față!”

VIDEO EXPLICIT! Nu ignora, nu-i abureală! Privește cum poți lua coronavirus din supermarket, fără să-l vezi pe cel bolna... Asistentă de la Substaţia de Ambulanţă Năsăud, confirmată cu coronavirus şi internată la SJU din Bistriţa/ Angajaţii car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x