Antena Căutare

Doi copii din Argeș, sechestrați în casă de către executorul judecătoresc: ”Nu știa că în imobil se află minori!”

Un caz halucinant s-a înregistrat în județul Argeș, unde doi copii au rămas închiși în casă, în timpul unei executări judecătorești. Imobilul, care a făcut obiectul unui litigiu, a fost sigilat cu cei doi copii înăuntru.

”În acest moment poliția a sunat la Protecția Copilului și a anunțat faptul că în imobil sunt sechetrați minorii. Tatăl a reușit să spargă lacătul în prezența și acordul poliției pentru a ajunge în casă, acolo fiind alt sigiliu, pus de către executorul judecătoresc care cunoștea faptul că în imobil sunt copii minori și care a spus că nu e problema dânsei. E un lucru halucinant!”, a declarat avocatul Ingrid Alexandrescu, potrivit Antena 3.

”Am spart lacătul în prezența poliției. Eu eram plecat de acasă. Am fost sunat de fiica mea de 13 ani, speriată foarte tare că sunt 10 oameni în curte, care se mișcă prin curte pentru că nu știam ce e cu ei. Nu am fost notificat de această acțiune. Eu am sunat poliția pentru că am crezut că cineva a intrat în curte abuziv. Aici era jandarmeria împreună cu executoarea Emilia Mateescu și cu soțul fostei mele soții și începuseră să inventarieze nu știu ce lucruri prin curte. Mi-au îngrădit accesul în casă, mi-au legat poarta cu lacătul”, a spus Silviu Mihăilescu, tatăl copiilor, potrivit sursei citate.

Dosarul Caracal e în aer! Noile declarații ale lui Gheorghe Dincă distrug tot ce se știa până acum... Teroare într-un sat din județul Timiș! Un hoţ dă lovitură după lovitură, însă poliţiştii par să fie incapabili să îl cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x