Antena Căutare

Ce poți avea gratuit în avion, deși însoțitorii de bord nu-ți spun: „Vă rog să nu ezitați să ne cereți”

O însoțitoare de zbor a dezvăluit care este reacția sa și a altor colegi, atunci când pasagerii le cer de mâncare suplimentar.

avion Galerie
Ce poți avea gratuit în avion, deși însoțitorii de bord nu-ți spun: „Vă rog să nu ezitați să ne cereți” | Profimedia

Membra echipajului de cabină, care susține că lucrează pentru compania aeriană Southwest Airlines, a spus că reacția lor depinde întotdeauna de modul în care este formulată cererea, notează The Sun.

Citește și: Pericolul la care te supui dacă porți papuci în timpul zborului. Specialiștii trag un semnal de alarmă

Ce poți avea gratuit în avion, deși însoțitorii de bord nu-ți spun

Într-un răspuns oferit pe platforma Reddit, cineva a întrebat: "Vă deranjează când oamenii vă cer gustări sau biscuiți în plus?"

Însă însoțitoarea de zbor a replicat: "Nu, vă pot oferi câte doriți. Spuneți doar «vă rog» și «mulțumesc»."

Ea a adăugat: "Sincer, cred că nu ne deranjează prea mult atunci când pasagerii ne cer mai multe gustări. Cel puțin în cazul meu, nu este o problemă.

Venim cu provizii la fiecare escală și întotdeauna avem saci suplimentari. Deci, vă rog să nu ezitați să ne cereți. De fiecare dată când cineva mi-a solicitat o gustare în plus, i-am oferit trei sau patru."

Citește și: Atenție dacă stai la geam, în timpul zborului cu avionul. Detaliul pe care mulți călători îl scapă din vedere

Un alt însoțitor de zbor de la compania Southwest a adăugat: "Dacă un pasager ne spune că-i plac gustările, îi aduc cu bucurie o cantitate generoasă de fiecare dată. Nu, nu e enapărat o bătaie de cap."

Politica gustărilor gratuite diferă în funcție de compania aeriană. Cele cu buget redus sunt mai puțin receptive să ofere astfel de facilități. Un alt însoțitor de zbor a declarat anterior că pasagerii pot cere o masă completă în plus - însă momentul în care se face cererea este un aspect important.

Însoțitorul de zbor a dezvăluit că "orice mâncare în plus este în mare parte aruncată", așadar preferă să vadă mâncarea consumată.

"Întrebați de gustări după ce s-a încheiat întregul serviciu de masă, [adică după ce] toți pasagerii au fost serviți.

Fii politicos și respectuos în timpul solicitării, acest aspect face diferența, mai ales când mai multe persoane cer de mâncare, iar echipajul are dreptul să decidă."

Un alt însoțitor de zbor a dezvăluit șase facilități pe care pasagerii le pot obține gratuit în timpul zborului, inclusiv un tur al cabinei de pilotaj.

Totuși, pasagerii trebuie să se asigure că lasă gustările neconsumate în avion - acestea ar putea crea probleme cu autoritățile la destinație, în funcție de legislația țării respective.

Rezultate Loto 30 iulie 2023. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... O româncă de 16 ani a câștigat un concurs de Miss, în Italia: „Era de așteptat”. Adolescenta este elevă la o școală prof...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x