Căutare Live

Ce poți face ca să nu îți mai fie frig iarna. Gestul pe care toată lumea îl face în mod greșit

Frigul este cu greu suportat de cei mai mulți dintre noi. Gerul ne afectează sistemul imunitar și apelăm la tot felul de trucuri pentru a ne menține sănătoși și pentru a împiedica apariția tulburărilor de sănătate. 

Frigul este cu greu suportat de cei mai mulți dintre noi. Gerul ne afectează sistemul imunitar și apelăm la tot felul de trucuri pentru a ne menține sănătoși și pentru a împiedica apariția tulburărilor de sănătate.

De regulă, imediat ce ieşim afară, avem tentinţa de a băga mâinile în buzunar, însă specialiştii susţin că este un lucru greşit.

Dacă mergem balansând braţele de-a lungul corpului, corpul nostru se va încălzi mai repede şi va fi profitabil pentru extremităţi, informează antena3.ro.

Este indicat ca persoanele care nu au o circulaţie periferică bună să facă câteva exerciţii simple dimineaţa, mişcând degetele de la picioare şi ridicând gleznele.

Foto: pixabay.com

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Veste excelentă pentru bucureșteni! Vom avea cu 867 mai multe locuri de parcare...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri