Ce poți face ca să nu îți mai fie frig iarna. Gestul pe care toată lumea îl face în mod greșit

Frigul este cu greu suportat de cei mai mulți dintre noi. Gerul ne afectează sistemul imunitar și apelăm la tot felul de trucuri pentru a ne menține sănătoși și pentru a împiedica apariția tulburărilor de sănătate. 

Frigul este cu greu suportat de cei mai mulți dintre noi. Gerul ne afectează sistemul imunitar și apelăm la tot felul de trucuri pentru a ne menține sănătoși și pentru a împiedica apariția tulburărilor de sănătate.

De regulă, imediat ce ieşim afară, avem tentinţa de a băga mâinile în buzunar, însă specialiştii susţin că este un lucru greşit.

Dacă mergem balansând braţele de-a lungul corpului, corpul nostru se va încălzi mai repede şi va fi profitabil pentru extremităţi, informează antena3.ro.

Este indicat ca persoanele care nu au o circulaţie periferică bună să facă câteva exerciţii simple dimineaţa, mişcând degetele de la picioare şi ridicând gleznele.

Foto: pixabay.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri