Antena Căutare

Ce poți face ca să nu îți mai fie frig iarna. Gestul pe care toată lumea îl face în mod greșit

Frigul este cu greu suportat de cei mai mulți dintre noi. Gerul ne afectează sistemul imunitar și apelăm la tot felul de trucuri pentru a ne menține sănătoși și pentru a împiedica apariția tulburărilor de sănătate. 

Frigul este cu greu suportat de cei mai mulți dintre noi. Gerul ne afectează sistemul imunitar și apelăm la tot felul de trucuri pentru a ne menține sănătoși și pentru a împiedica apariția tulburărilor de sănătate.

De regulă, imediat ce ieşim afară, avem tentinţa de a băga mâinile în buzunar, însă specialiştii susţin că este un lucru greşit.

Dacă mergem balansând braţele de-a lungul corpului, corpul nostru se va încălzi mai repede şi va fi profitabil pentru extremităţi, informează antena3.ro.

Este indicat ca persoanele care nu au o circulaţie periferică bună să facă câteva exerciţii simple dimineaţa, mişcând degetele de la picioare şi ridicând gleznele.

Foto: pixabay.com

150.000 de sticle cu aghiasmă vor fi împărţite credincioşilor de Bobotează! Semnificația apei sfinte și ce NU este bine ... Veste excelentă pentru bucureșteni! Vom avea cu 867 mai multe locuri de parcare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x