HILAR! Ce răspuns a dat Klaus Iohannis unui jurnalist la întrebarea "Unde v-ați tuns?"

Președintele Klaus Iohannis a susținut, marți seara, prima conferință de presă de la declanșarea pandemiei de coronavirus în România. Acesta a primit o serie de întrebări de la mai mulți jurnaliși, printre care și una mai puțin obișnuită: "Unde v-ați tuns?"

HILAR! Ce răspuns a dat Klaus Iohannis unui jurnalist la întrebarea "Unde v-ați tuns?"

Este prima conferință de presă susținută de Klaus Iohannis, de la declanșarea pandemiei de coronavirus în România. Președintele a vorbit despre posibilele efecte negative ale unei relaxări premature a măsurilor de protecție.

Anumite restricții vor fi reduse

„Este mai mult de o lună şi jumătate de când trăim cu această stare de urgenţă. Deja putem să tragem destul de multe concluzii statistice. Aş începe prin a remarca faptul că autorităţile, împreună cu medicii şi românii au obţinut rezultate notabile.

Societatea românească a dovedit maturitate.

După 15 mai anumite restricţii vor fi reduse. Trebuie să fim foarte atenţi. Nu am atins maximul în România şi o relaxare prematură, ar putea distruge rezultatele bune de până acum”, a spus Klaus Iohannis.

Ce răspuns a dat Klaus Iohannis unui jurnalist la întrebarea "Unde v-ați tuns?"

”Sunt ultimul și au fost puse cam toate întrebările. Și e cam criză, se vorbea foarte mult de frizeri. Văd că v-ați tuns recent. Și eu am încercat acasă și nu mi-a ieșit. Dumneavoastră unde v-ați tuns?”, a fost întrebarea reporterului.

”Tot așa, acasă. Mai încercați…” , a răspuns șeful statului, lăsând un rânjet pe chip.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri