Antena Căutare

HILAR! Ce răspuns a dat Klaus Iohannis unui jurnalist la întrebarea "Unde v-ați tuns?"

Președintele Klaus Iohannis a susținut, marți seara, prima conferință de presă de la declanșarea pandemiei de coronavirus în România. Acesta a primit o serie de întrebări de la mai mulți jurnaliși, printre care și una mai puțin obișnuită: "Unde v-ați tuns?"

HILAR! Ce răspuns a dat Klaus Iohannis unui jurnalist la întrebarea "Unde v-ați tuns?"
HILAR! Ce răspuns a dat Klaus Iohannis unui jurnalist la întrebarea "Unde v-ați tuns?"

Este prima conferință de presă susținută de Klaus Iohannis, de la declanșarea pandemiei de coronavirus în România. Președintele a vorbit despre posibilele efecte negative ale unei relaxări premature a măsurilor de protecție.

Anumite restricții vor fi reduse

„Este mai mult de o lună şi jumătate de când trăim cu această stare de urgenţă. Deja putem să tragem destul de multe concluzii statistice. Aş începe prin a remarca faptul că autorităţile, împreună cu medicii şi românii au obţinut rezultate notabile.

Societatea românească a dovedit maturitate.

După 15 mai anumite restricţii vor fi reduse. Trebuie să fim foarte atenţi. Nu am atins maximul în România şi o relaxare prematură, ar putea distruge rezultatele bune de până acum”, a spus Klaus Iohannis.

Ce răspuns a dat Klaus Iohannis unui jurnalist la întrebarea "Unde v-ați tuns?"

”Sunt ultimul și au fost puse cam toate întrebările. Și e cam criză, se vorbea foarte mult de frizeri. Văd că v-ați tuns recent. Și eu am încercat acasă și nu mi-a ieșit. Dumneavoastră unde v-ați tuns?”, a fost întrebarea reporterului.

”Tot așa, acasă. Mai încercați…” , a răspuns șeful statului, lăsând un rânjet pe chip.

Ce se va întâmpla în România, după 15 mai. Sunt patru scenarii! Orban: „Decizia va depinde de evoluţia epidemiei de coro... Persoană aflată în arest preventiv şi confirmată cu coronavirus, transferată la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x