Antena Căutare

Proba termometrului, la Otopeni. Ce s-a intâmplat cu românii care au avut temperatura peste 37,3 în aeroport

Trei aparate, trei temperaturi diferite pentru acelaşi pasager, pe aeroportul Otopeni! In aceste conditii, din momentul reluarii zborurilor, nu a fost nimeni întors din drum din cauza temperaturii prea ridicate, chiar dacă termoscannerele au arătat valori peste pragul admis de 37.3 grade.

Proba termometrului, la Otopeni. Ce s-a intâmplat cu românii care au avut temperatura peste 37,3 în aeroport
Ce s-a intâmplat cu românii care au avut temperatura peste 37,3 în aeroport | Hepta

De când s-au reluat zborurile, nimeni nu a fost întors din drum la aeroport

În ceea ce priveşte termoscanerele care ajută la detectarea pasagerilor care au o temperatură ridicată a corpului, există, în acest moment, trei astfel de aparate pe Aeroportul Henri Coandă: două pe fluxul normal şi unul pe fluxul de chartere.

Citește și:

Ultimă oră! Nelu Tătaru a făcut anunțul oficial despre starea de urgență. Dacă numărul de cazuri crește, se va lua o decizie drastică

Deși temperatura maximă admisă este de 37,3 grade, niciun pasager al carui "status" la trecerea prin termoscaner a fost "strage" (ciudat, îngrijorător - n.r.) nu a fost întors din drum.

Măsuri privind combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus pe Aeroportul Henri Coandă

În vederea combaterii răspândirii infecției cu noul coronavirus, la aeroportul Henri Coandă a fost elaborat un plan de măsuri comun cu Ministerul Sănătății, Direcția pentru Sănătate Publică și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. Acest plan de măsuri include distribuirea de materiale informative, completarea, de către pasagerii care vin din China, a unor chestionare, modul de tratare a acestor pasageri de către echipele medicale, precum și o serie de alte măsuri specifice, printre acestea numărându-se dezinfectarea, la interval de 4 ore, a fluxurilor de pasageri.

Suplimentar, pe fluxurile de sosiri internaționale au fost amplasate și puse la dispoziția pasagerilor dispensere de gel dezinfectant pentru mâini, numărul acestora urmând să fie crescut în zilele următoare.

Continuarea stării de alertă este pregătită! "Dacă se va impune, vom avea şi o prelungire!". Ministrul Sănătăț... Cercetătorul care a prezis pandemia de COVID, anunț terifiant: „Ne paște o nouă molimă! Coronavirusul o să ni se pară un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x