Antena Căutare

Ce se întâmplă cu nunțile, botezurile și înmormântările după 15 mai, când intrăm în stare de alertă. Câte persoane vor putea participa la astfel de evenimente 

România va relaxa măsurile luate în timpul stării de urgență, pentru a stopa răspândirea noului coronavirus, iar ministrul Afacerilor Interne a anunțat noi reguli pentru organizarea de nunți, botezuri ori înmormântări. 

Ce se întâmplă cu nunțile, botezurile și înmormântările după 15 mai, când intrăm în stare de alertă. Câte persoane vor putea participa la astfel de evenimente 
Ce se întâmplă cu nunțile, botezurile și înmormântările după 15 mai, când intrăm în stare de alertă. Câte persoane vor putea participa la astfel de evenimente

Conform ministrului Afacerilor Interne, începând cu 15 mai 2020, de când vor fi relaxate măsurile luate în timpul stării de urgență, vor putea fi organizate evenimente cu mai multe persoane.

Astfel, potrivit ministrului Afacerilor Interne, odată cu trecerea de la starea de urgenţă la starea de alertă, numărul maxim de persoane care pot participa la botezuri, cununii sau înmormântări va fi de 16.

Ministrul Sănătății, noi precizări despre testarea în masă, demarată după 1 iunie. Cum se va desfășura și ce teste vor fi folosite

”Activitățile organizate de slujitorii cultelor religioase în lăcașurile de cult, care se desfășoară fără participarea credincioșilor sau practicile și ritualurile cu caracter privat (ex. botezurile, cununiile sau înmormântările) care au loc cu participarea unui număr strict limitat de persoane -maxim 16 persoane și respectarea regulilor de distanțare socială”, se arată în documentul publicat de MAI.

Numărul morților de coronavirus se apropie de 1.000 în România

În România au fost confirmate, de la debutul epidemiei, 15.362 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.051 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 231 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"

La ATI, în acest moment, sunt internați 242 de pacienți.

Totodată, până acum, 952 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

Ministrul Sănătății, noi precizări despre testarea în masă, demarată după 1 iunie. Cum se va desfășura și ce teste vor f... Reguli noi pentru călătoria cu trenul. Dacă n-ai măști și mănuși, n-ai voie să te urci în vagon, chiar dacă ai bilet ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x