Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu carantina obligatorie pentru persoanele care vin din zone roșii, după 15 mai. Orban, declarație de ultimă oră!

Premierul Ludovic Orban a declarat că este posibil ca după data de 15 mai să nu mai fie impusă carantina instituționalizată pentru persoanele care vin în România din zonele roșii. Însă, deocamdată, nu a fost luată decizia finală în acest sens.

Ce se va întâmpla cu carantina obligatorie pentru persoanele care vin din zone roșii, după 15 mai. Orban, declarație de ultimă oră!
Ce se va întâmpla cu carantina obligatorie pentru persoanele care vin din zone roșii, după 15 mai. Orban, declarație de ultimă oră! | profimediaimages.ro

Carantina instituționalizată ar putea fi înlocuită de o măsură de izolare la domiciliu a acestor persoane și doar pentru aceia care nu au condiții de a sta în izolare la domiciliu sau care se tem că își vor contamina familia se poate continua, la cerere, carantina instituționalizată.

Declarația pe proprie răspundere ar putea rămâne obligatorie! Cum am putea să o prezentăm, la verificare. Ce se va întâmpla cu amenzile

Însă, potrivit prim-ministrului Ludovic Orban, posibilitatea de a nu mai fi impusă carantina instituționalizată, după 15 mai, este, deocamdată, doar o discuție la nivelul comitetului de experți.

„Nu faceți această greșeală, cu masca de protecție! Mi-a distrus fața!”. O asistentă medicală, avertisment pentru toată lumea! FOTO

În ceea ce privește deschiderea traficului aerian către destinații externe din Europa, decizia va fi luată la nivel european și autoritățile din România vor ține cont de aceasta.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Ce se va întâmpla cu slujbele religioase, după ridicarea stării de urgență! Orban, declarație de ultimă oră! „Sub nicio ... Când îți poți da jos masca de protecție și care este cel mai bun dezinfectant împotriva COVID-19! Alexandru Rafila, semn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x