Cele două adolescente de 14 ani dispărute de acasă au fost găsite. Unde se aflau cele două puștoaice

Cele două fete dispărute de acasă din comuna Baia de Fier, județul Gorj, au fost găsite într-un bar de lângă o parcare de TIR-uri, în județul Vîlcea. 

Cele două adolescente dispărute de acasă au fost găsite

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a anunţat că cele două fete au fost găsite de poliţişti în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, într-un local public din zona unei parcări de TIR-uri, potrivit Mediafax.

Din declaraţiile lor a reieşit faptul că nu au fost victimele niciunei infracţiuni.

Familiile celor două au cerut ajutorul autorităților, joi, după-amiază, după ce acestea nu s-au mai întors acasă.

”La data de 21 noiembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Baia de Fier au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că fiica sa, Zoltan Andreea Elena, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din localitate, cu o zi în urmă și până la momentul sesizării nu a mai revenit.

La aceeași dată, la sediul Poliției s-a prezentat și o femeie de 49 de ani, din aceeași localitate, care a sesizat faptul că nepoata sa, Cazacu Maria Alexandra, de 14 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că prima tânără ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunând că merge la acasă la cea de-a doua minoră, unde a rămas până în dimineața zilei de 20 noiembrie, când, în jurul orelor 08.00, cele două s-au deplasat cu microbuzul școlar la unitatea de învățământ ale cărei cursuri le urmează. Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor două minore sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform gorjeanul.ro.

Semnalmente Andreea Elena Zoltan:

– înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față rotundă, ten închis.

Semnalmente Maria Alexandra Cazacu:

– înălțime 1,70 m, greutate aproximativă 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față prelungă, ten închis.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri