Antena Căutare

Cine este adolescenta care a vrut să-și omoare prietena, la Ploiești! A ieșit la iveală filmul complet al tragediei

Cazul adolescentei care a încercat să-și ucidă prietena a șocat o țară întreagă, iar acum apar detalii teribile. 

Cine este adolescenta care a vrut să-și omoare prietena, la Ploiești! A ieșit la iveală filmul complet al tragediei
| Adevărul.ro

Cazul adolescentei care a încercat să-și ucidă prietena a șocat o țară întreagă, iar acum apar detalii teribile.

Mai exact, se pare că agresoarea este nimeni alta decât Teodora I., fiica unui preot din Urlați. Ea este elevă la un colegiu de prestigiu din Ploiești și este cunoscută drept o fire rebelă, independentă și nonconformistă.

Mai exact, se pare că ea avea o relație complicată cu victima, Marta F., care este un an mai mare decât ea.

Cele două tinere au locuit o perioadă împreună într-un cămin din Bucureşti, dar au revenit recent la Ploieşti, cel mai probabil din lipsă de bani, potrivit Adevărul.ro.

De asemenea, s-a aflat și filmul incidentului șocant. Mai exact, se pare că în seara de 15 februarie, cele două fete s-au certat, după ce Teodora i-a reproșat Martei că ”o vorbește de rău și o ia peste picior în fața cunoscuților.”

După o discuție de mai bine de o oră, se pare că Teodora i-ar fi spus prietenei că are o surpriză pentru ea şi a invitat-o în dormitor. A rugat-o să se întindă pe pat şi să închidă ochii. A luat dintr-un dulap un spray iritant lacrimogen şi l-a descărcat spre faţa fetei care stătea întinsă pe pat. Aceasta s-a speriat, a început să ţipe şi să-i reproşeze Teodorei gestul agresiv.

Cearta a continuat până ce Teodora a luat o bâtă de baseball şi a lovit-o pe cealaltă fată de mai multe ori în cap. Strigătele de ajutor ale victimei au fost auzite de un vecin care a încercat să intre cu forţa în apartament. Din păcate, însă, el nu a reuşit, dar a sunat la 112 unde a cerut ajutor. Marta a reuşit să scape din casă şi a cerut şi ea ajutor vecinilor.

Acum, Teodora este cercetată în libertate. Are interdicția de a părăsi țara și să se mai apropie de Marta. Ba mai mult, ea s-a întors la școală, însă conducerea unității de învățământ susține că nu a fost nunţată de nimeni că Teodora I. are probleme penale şi că a şi fost arestată preventiv.

O fetiță de 18 luni a murit spânzurată cu un fir de la baby monitor! Mărturisirile sfâșietoare ale mamei: ”Nu există spr... Primele imagini video cu elevul agresat de un preot! Reprezentanții bisericii iau apărarea profesorului de religie şi îi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x