Cine sunt persoanele infectate cu COVID-19 care au umplut spitalele. Medic din prima linie, avertisment de ultimă oră: ”Tot mai mulți tineri ajung la spital!”

Sute de persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus în România, în ultimele zile, iar medicul pneumolog Beatrice Mahler, manager al Institutului Marius Nasta, atrage atenția că tot mai mulți tineri ajung la spital, semn că profilul pacienților de COVID s-a schimbat. 

Cine sunt persoanele infectate cu COVID-19 care au umplut spitalele. Medic din prima linie, avertisment de ultimă oră: ”Tot mai mulți tineri ajung la spital!”

Într-un interviu pentru HotNews, Beatrice Mahler a declarat că, dacă acum ceva timp, pacienții proveniți din căminele de bătrâni erau majoritari în spitalul pe care îl conduce, în perioada următoare "cred că vom asista la o schimbare a profilului pacienților, oarecum de așteptat, pentru că măsurile de relaxare și ceea ce se întâmplă în stradă în acest moment se va regăsi peste două săptămâni în spitale".

Astfel, ea susține că în ultimele zile, la spitalul în care lucrează, au ajuns tot mai mulți tineri.

Cel mai negru scenariu! Ministrul Sănătății a făcut dezvăluirea momentului: „Atunci se impune starea de urgență”

"Acum, cazurile vin dintr-o altă zonă, o zonă de pacienți mult mai tineri. Nu înseamnă că cei mai în vârstă nu sunt internați, dar cred că vom asista la o schimbare a profilului pacienților în următoarea perioadă, oarecum de așteptat, pentru că măsurile de relaxare și ceea ce se întâmplă în stradă în acest moment se va regăsi peste două săptămâni în spitale", avertizează medicul Beatrice Mahler. "Acest virus are nevoie de o perioadă de timp în care să se manifeste și să ducă la creșterea numărului de cazuri", a explicat ea.

"Din păcate, la ce am văzut la televizor în ultimele zile, lucrurile probabil că vor merge în această direcție", avertizează managerul celui mai mare spital de boli pulmonare din România.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

9 iulie, ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus de la începutul pandemiei

Până joi, 9 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Gata cu distracția! Terasele din Vamă vor difuza doar muzică ambientală. Măsura a fost luată pentru diminuarea riscului de extindere a coronavirusului

În același timp, 1.834 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.
La ATI, în acest moment, sunt internați 240 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 809.663 de teste.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri