Antena Căutare

Ciolpani: O pensionară de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin! Ce explicație a dat bătrâna

Au fost momente de panică în localitatea Ciolpani din llfov, după ce o șoferiță de 77 de ani a intrat cu mașina într-un supermarket! Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au devenit virale.

Ciolpani: O pensionară de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin! Ce explicație a dat bătrâna Galerie
O femeie de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin din Ciolpani

În cursul zilei de miercuri, o pensionară în vârstă de 77 de ani a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat cu viteză într-un supermarket, făcând pagube semnificative.

O femeie de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin din Ciolpani

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Martorii spun că o clientă s-a ferit din calea vehiculului în ultima secundă.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin și, în scurt timp, pe internet au început să apară fotografii realizate de martori.

citește și: Copil lovit de mașină, sub ochii familiei. Rudele l-au luat la bătaie pe șoferul vinovat și a agresat echipajul medical: "Băiețelul e în comă"

Imaginile au devenit imediat virale și toată lumea a dorit să afle ce s-a întâmplat, mai exact. Polițiștii veniți la fața locului au făcut lumină în acest caz.

Ciolpani: O pensionară de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin! Ce explicație a dat bătrâna

O femeie de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin din Ciolpani

Femeia a făcut dezastru în magazin și zeci de produse au căzut de pe rafturi

„În această dimineață, în jurul orelor 09:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un supermarket de pe DN1 Ciolpani.

citește și: Cea mai mare pensie din România, cifre fabuloase! Cine este pensionarul cu mii de euro

La fața locului s-au deplasat polițiștii a stațiunii Snagov, pentru efectuarea de cercetări, iar din primele verificări aceștia au stabilit faptul că la volan se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 77 de ani, care în timp ce parca autoturismul, ar fi apăsat în mod greșit pedala de accelerație în loc de a frana intrând în suprafață vitrată a magazinului.

Din eveniment nu au rezultat victime, iar persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Femeia a fost sancționată contravențional conform OUG 195 pe 2002 cu amendă în valoare de 580 de lei și măsura complementară de trei puncte penalizare”, se arată într-o informare a Poliției.

1000 de premii pentru participanții la concursul Inspired Schools... Cât va dura o oră de curs a elevilor, în noul an școlar. Anisie: Vom face ca la examenele naționale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x