Antena Căutare

Imaginea care a făcut furori pe internet. Coadă de ambulanțe SMURD, în curtea Institutului Matei Balș. Medic: ”Mai aveți îndoieli?”

Imaginea zilei în România a fost dată, fără doar și poate, de medicul Maria Nițulescu de la Institutul Național ”Matei Balș”, care a surprins coada formată de ambulanțe SMURD în curtea unității medicale. 

Imaginea care a făcut furori pe internet. Coadă de ambulanțe SMURD, în curtea Institutului Matei Balș. Medic: ”Mai aveți îndoieli?”
Imaginea care a făcut furori pe internet. Coadă de ambulanțe SMURD în curtea Institutului Matei Balș. Medic: ”Mai aveți îndoieli?”

Din dorința de a le arăta celor care nu cred în coronavirus, medicul a surprins coada de ambulanțe formată în curtea de la ”Matei Balș” și a făcut publică imaginea pe Facebook.

Declarațiile lui Raed Arafat, confirmate. 889 de cazuri de coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore. Aproape 300 de pacienți sunt la ATI

„Mai aveți îndoieli referitor la existența problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Bals, spital COVID de faza 1”, a scris doctorul pe Facebook, în dreptul imaginii în care apar mai mult de șapte ambulanțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explozie de cazuri de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

Un român a murit la ATI, după ce a refuzat să fie tratat. Cum s-a justificat în fața decizia ”Spunea că facem experimente pe el!”

Până astăzi, 18 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 36.691 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.865 au fost externate, dintre care 22.488 de pacienți vindecați și 2.377 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent, 913 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Până astăzi, 2.009 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Un român a murit la ATI, după ce a refuzat să fie tratat. Cum s-a justificat în fața decizia ”Spunea că facem experiment... Cluj: Trei copii, între care unul de şase luni, răniţi într-un accident de circulaţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x