Antena Căutare

Cod Galben de inundatii pe Olt, Prahova si Tarnave. Vezi prognoza!

Hidrologii au emis Cod Galben de inundatii pe raurile Olt, Tarnave si Prahova. Avertizarea este valabila de la ora 13.00. Vineri, de la ora 8.00, exista pericol de inundatii si pentru cursurile superioare ale raurilor Siret si Prut.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

JOI (30 iunie)
Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va fi temporar noros si va ploua in centrul, sudul si estul tarii si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade , iar cele minime intre 9 si 17 grade .

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

VINERI (1 iulie)
Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va avea innorari accentuate si va ploua pe arii extinse in vestul si sudul tarii, precum si in zona de munte, mai ales in cursul zilei.
In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare, iar aversele, insotite si de descarcari electrice, se vor semnala pe arii mai restranse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade.

Sursa: Antena3

Talhar, in libertate - Evadare de la penitenciarul Pelendava... VIDEO! A platit cu viata pentru ca a vrut sa ajute niste sarmani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x