Antena Căutare

Cod galben de ninsori si viscol - Vezi zonele afectate!

Incepand din aceasta noapte si pana joi seara, va ninge abundent iar in unele zone vantul va sufla cu pana la 70 km/h, viscolind zapada. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare "Cod galben de ninsori si viscol" pentru Bucuresti si 30 de judete!

Miercuri, vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi mai mult noros si va ninge in sudul si estul tarii si local in centru. In Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si al Olteniei vantul va prezenta intensificari sustinute si temporar va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade.

Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Joi, vremea va fi rece, iar cerul mai mult noros. Temporar va mai ninge in sudul si estul tarii, iar in Muntenia, Dobrogea si jumatatea sudica a Moldovei vantul va continua sa prezinte intensificari. In restul teritoriului doar pe arii restranse vor fi ninsori slabe.

Iar vineri, vremea va fi geroasa in majoritatea regiunilor. In sud-estul tarii pe arii restranse va ninge slab si vantul va sufla moderat, cu intensificari indeosebi pe litoral.

VIDEO! Noi reguli pentru inscrierea copiilor la scoala: Vezi principalele modificari!... UPDATE! Eveniment: 153 de ani, de la Marea Unire. Basescu, huiduit in absenta la Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x