Antena Căutare

COD GALBEN de vânt puternic și ceață! Care sunt judeţele afectate!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineața, noi atenționări Cod Galben de vânt puternic și ceață, valabile în opt județe, în următoarele ore.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineața, noi atenționări Cod Galben de vânt puternic și ceață, valabile în opt județe, în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10,00, local, în zonele joase din județele Covasna, Harghita și Mureș, inclusiv drumurile naționale și europene aferente, se va semnala ceață, iar vizibilitatea în trafic va fi scăzută sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri. De asemenea, este prognozată și apariția burniței în aceste zone.

Totodată, până la ora 9,00, se vor afla sub Cod Galben de vânt puternic zona înaltă a Munților Apuseni aferentă județului Cluj și zona de munte a județelor Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea.

Ceaţă şi vânt

În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 70—80 km/h, iar izolat pe creste 100 km/h. Meteorologii prognozează și fenomene meteo asociate, precum zăpadă viscolită și spulberată.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, menționează ANM.

Horoscopul zilei de 3 februarie! Săgetătorii sunt tare suspicioşi astăzi... Volkswagen începe repararea vehiculelor ale căror emisii poluante depăşesc limitele legale. Află ce trebuie să faci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x