Antena Căutare

Cod portocaliu de inundatii, pentru sapte zile!

Hidrologii au emis avertizare de cod portocaliu de inundatii pana sambata, 6 martie, la ora 06.00. Este vizat sectorul Gruia-Zimnicea, pe raza judetelor Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman.

Potrivit hidrologilor, se mentine codul galben pe Dunare, la Cernavoda (judetul Constanta) si Isaccea (judetul Tulcea). De asemena se instituie cod galben de inundatii incepand cu 1 martie, ora 6.00 pe Dunare, fiind vizat sectorul Giurgiu-Braila (judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Constanta si Braila) si Tulcea (judetul Tulcea).

PROGNOZA METEO PENTRU PERIOADA 27 FEBRUARIE - 1 MARTIE

IN TARA:

Duminica

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros si izolat, indeosebi in cursul noptii, in zonele joase va ploua slab, iar la munte vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice, precum si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade. indeosebi dimineata si noaptea va fi ceata local in sud si in est si izolat in rest.

Luni

Vremea va continua sa se incalzeasca usor in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si doar pe spatii restranse si trecator va ploua slab. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 16 grade, iar cele minime intre -3 si 6 grade, usor mai scazute in depresiuni. Izolat in zonele joase va fi ceata.

IN BUCURESTI:

Duminica

Vremea se va incalzi. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 10-11 grade, iar cea minima de 1-2 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Luni

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 1-3 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

LA MUNTE

Duminica

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare la inceputul zilei cand cu totul izolat vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. in zonele joase, dimineata si noaptea va fi ceata.

Tinere, arse de frumusete... Mama de 240 de kilograme vrea sa slabeasca!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x